Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 13:01

ΕΡΑΝΗ: Κράτησε τον πρώτο της σκόρερ Δ. Μπάρκα, παρελθόν Χρονόπουλος και Πλάκας

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ:  Κράτησε τον πρώτο της σκόρερ Δ. Μπάρκα, παρελθόν Χρονόπουλος και Πλάκας


Μία ανανέωση και δύο αποχωρήσεις είχε η χθεσινή μέρα για την Εράνη, που τη νέα σεζόν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.


Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπάρκα (φωτό), καθώς και το "διαζύγιο" με τους Νίκο Χρονόπουλο και Παναγιώτη Πλάκα.
Ο Μπάρκας ήταν φέτος ο πρώτος σκόρερ της Εράνης στο πρωτάθλημα με 22 γκολ και τρίτος στην Α' τοπική (μαζί με τον Θανάση Μπακατσέλο της Κυπαρισσίας), έχοντας μόλις ένα γκολ λιγότερο από τον Κώστα Λυμπερόπουλο της Κορώνης και τρία από τον Κυριάκο Λυμπερόπουλο της Μάνας, που με 25 τέρματα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Μεσσηνία για τη σεζόν 2022-2023.
Ο Μπάρκας θα φορέσει για τρίτη σεζόν τα "πράσινα", ερχόμενος από το Διαβολίτσι και έχοντας περάσει ακόμα από Χώρα, Καλαμάτα και Κυπαρισσία.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα και οι ιθύνοντες προσμένουν να έχει ανάλογη παρουσία και στη Γ' εθνική.
"Ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ της περσινής περιόδου, Δημήτρη Μπάρκα! Ο ακραίος επιθετικός αναμένεται να ηγηθεί στη γραμμή κρούσης της νέας σεζόν προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας για τρίτη διαδοχική σεζόν. Του ευχόμαστε υγεία και πολλά ακόμα γκολ με τα χρώματα της Εράνης μας", αναφέρει η χθεσινή ανακοίνωση της Εράνης.
Νωρίτερα οι Φιλιατρινοί είχαν γνωστοποιήσει και τη λύση της συνεργασίας, με τον μέσο Νίκο Χρονόπουλο και τον επιθετικό Παναγιώτη Πλάκα, τους οποίους και ευχαρίστησαν για την πρόσφορά τους.
Για τον πρώτο η Εράνη αναφέρει: "Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης γνωστοποιεί την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Νίκο Χρονόπουλο. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα μας σε δύο διαφορετικές περιόδους (2018-2020) και (2022-2023) και τίμησε την φανέλα της με το ήθος και την εργατικότητα του, προσφέροντας συγκινήσεις σε όλους τους φιλάθλους του συλλόγου. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά του και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του". Για τον Παναγιώτη Πλάκα η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η ομάδα μας ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Πλάκα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην επίτευξη των στόχων μας και του ευχόμαστε κάθε καλό στην συνέχεια της επαγγελματικής και προσωπικής του διαδρομής".