Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 20:17

SUPER LEAGUE 2: Στο επόμενο συμβούλιο η προκήρυξη του πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2:  Στο επόμενο συμβούλιο η προκήρυξη του πρωταθλήματος

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 στο οποίο κυρίαρχο θέμα ήταν η προσφυγή του Ηρακλή.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα τεθεί στο τραπέζι στο επόμενο συμβούλιο της λίγκας, οπότε η Καλαμάτα και οι υπόλοιπες ομάδες θα κάνουν λίγες μέρες ακόμα υπομονή για να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η Sl2 τη νέα σεζόν.
Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε χθες να δώσει προθεσμία 30 ημερών στον Ηρακλή ώστε να αποσύρει την πρόσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Μάρα, καθώς αν δε το κάνει κινδυνεύει να αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Μετά το πέρας της συνεδρίασης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, έλαβε τις εξής αποφάσεις: «Λόγω προσφυγής της ΠΑΕ «Παναθλητικός Όμιλος Τρίγλιας ο Ηρακλής ΠΑΕ» ενώπιον του Εφετείου Αθηνών καταθέτοντας αγωγή ακύρωσης και αναστολής κατά παράβαση των διατάξεων του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και συγκεκριμένα του άρθρου 35, το Δ.Σ. της SL2 αποφασίζει όπως απευθύνει ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ στην ανωτέρω ΠΑΕ να αποσύρει την από 14/6/23 αγωγή ενώπιον του Εφετείου Αθηνών όπως και την από 20/6/23 αίτηση αναστολής ενώπιων του Εφετείου Αθηνών (ΓΑΚ 5623/2023) προς αποφυγή των κυρώσεων που προβλέπονται στο άρθρο 35 παρ. 2α του ΚΑΠ και απαγορεύει σε αυτή το δικαίωμα μεταγραφών για την επόμενη μεταγραφική περίοδο». Ανέβαλε την συζήτηση για την ψήφιση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 για επόμενο συμβούλιο".