Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 19:29

Επιβεβαίωση για "Ε": Στην Εράνη ο Ηλιόπουλος!

Γράφτηκε από τον
Επιβεβαίωση για "Ε": Στην Εράνη ο Ηλιόπουλος!

Με δυναμικό τρόπο μπήκε στο μεταγραφικό “παζάρι” η Εράνη, αποκτώντας τον Κώστα Ηλιόπουλο.


Ο 34χρονος επιθετικός του Α.Ο. Διαβολιτσίου βρισκόταν στο “στόχαστρο” των Φιλιατρινών, όπως είχε γράψει η “Ε” στις 12 Ιουλίου και σήμερα έδωσε τα χέρια με τους πρωταθλητές Μεσσηνίας.
Η πρώτη μεταγραφή της Εράνης συνδυάζει εμπειρία και ποιότητα, καθώς ο Ηλιόπουλος έχει πολύχρονη εμπειρία στη Super League 2 και στη Γ’ εθνική.
“Το Δ.Σ του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την απόκτηση του Κώστα Ηλιόπουλου. Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον έμπειρο σέντερ φορ, που έχει ταυτίσει το όνομα του με πληθώρα γκολ στις εθνικές κατηγορίες. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Εράνης για τον έμπειρο φορ που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Στη Μεσσηνία έχει παίξει ακόμα σε Πεταλίδι και “Μαύρη Θύελλα”, ενώ εκτός νομού σε Βύζαντα Μεγάρων, Σπάρτη, Ηλιούπολη και Βόλο, με τον οποίο έφθασε μέχρι τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Οι άνθρωποι της Εράνης ευελπιστούν ότι ο Ηλιόπουλος θα κάνει τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, στο οποίο οι “πράσινοι” επιστρέφουν μετά από 30 χρόνια. Σε λίγες μέρες μάλιστα θα μάθουν και τους αντιπάλους τους, καθώς στις 4 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος.
Ο πιθανός όμιλος της Εράνης αποτελείται από τις εξής ομάδες: Πανελευσινιακός, Βύζας Μεγάρων, Ζάκυνθος, Ρόδος, Α.Ε. Μυκόνου, Παναργειακός, Ιάλυσος, Α.Ε. Ερμιονίδας, Α.Ο. Πυλίου Κω, Α.Ε. Μεσολογγίου, ΠΑΟ Βάρδας, Παναιγιάλειος, ΠΑΣ Κόρινθος, Α.Ο. Νέας Αρτάκης, ΑΕΡ Αφάντου και Εράνη. Ο Φοίνικας Επιδαύρου δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και θα παίξει στην πρώτη κατηγορία της Αργολίδας.