Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 09:58

"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ηρθε ο Ακόστα, την Τρίτη η "πρώτη"

Γράφτηκε από τον
"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ηρθε ο Ακόστα, την Τρίτη η "πρώτη"

Την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024 θα πραγματοποιήσει η Καλαμάτα την προσεχή Τρίτη.


Η “πρώτη” θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στις 7 το απόγευμα, ενώ νωρίτερα θα γίνει η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού επιτελείου και μετά την γνωριμία ανάμεσα στους παλιούς και τους νέους, θα ακολουθήσει προπόνηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ΠΑΕ για την έναρξη της προετοιμασίας έχει ως εξής:
“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει την προσεχή Τρίτη στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Παραλίας.
Γύρω στις 6.30 θα έχει ολοκληρωθεί η άφιξη των ποδοσφαιριστών και θα γίνει η γνωριμία τους με τον προπονητή μας κ. Αμανατίδη.
Ο Μακεδόνας τεχνικός στις 6.45 περίπου θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μαύρης Θύελλας και θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους.
Στις 7 μμ θα ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση – ξεμούδιασμα των παικτών, ενώ από την Τετάρτη θα αρχίσουν να περνούν εργομετρικές εξετάσεις.
Η πρεμιέρα της Μαύρης Θύελλας θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους μας που θέλουν να έρθουν στο γήπεδο.

Στην Καλαμάτα ο Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα

Εφτασε χθες στην Καλαμάτα, ο Γκαέλ Ακόστα Ζαβάλα, ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής πήγε στα γραφεία της ομάδας όπου και υπέγραψε το συμβόλαιο του, το οποίο έχει διάρκεια δύο χρόνια. Είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ με ύψος 1.65 και    τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Σελάγια, ομάδα Β’ κατηγορίας του Μεξικού, όπου είχε 43 συμμετοχές και 7 γκολ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Μοντερέι και πριν τη Σελάγια είχε αγωνιστεί σε Κερετάρο (2018), Βενάδος (2019) και Μορέλια (δύο χρόνια, 2020-2022).
Η ανακοίνωση της διοίκησης λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του χθες, αναφέρει: “Ο Γκαέλ Ακόστα, ο Μεξικανός εξτρέμ της ομάδας μας, είναι ο πρώτος νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής που έφτασε πριν λίγη ώρα στην Καλαμάτα και υπέγραψε το πρωτότυπο συμβόλαιο του στην Μαύρη Θύελλα”.

 

Σήμερα η συνέλευση του Π.Σ. “Η Καλαμάτα”

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη Π.Σ. “Η Καλαμάτα”, όπου έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες.
Η Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του ξενοδοχείου “Galaxy” και έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 12.30 το μεσημέρι. Αρχικά η Γ.Σ. είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο αμφιθέατρο Α. Κουμουνδούρος, αλλά αυτή την περίοδο γίνονται έργα ανακαίνισης και ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί εκεί.
Η ανακοίνωση για τη συνέλευση είναι η ακόλουθη: “Σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Π.Σ Η Καλαμάτα» και σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή Πορέδρου ΓΣ    και λοιπών μελών κατά το καταστατικό.
2. Εγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2022 από 1/07/2022 εως 30/06/2023.
3. Εγκριση προϋπολογισμού έτους 2023 από 1/01/2023 έως 31/12/2023.
4. Εκλογή νέου Δ.Σ.
5. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής
6. Ενημέρωση – Απολογισμός δράσης και διαχείρισης - έγκριση.
7. Αρχή σχεδιασμού νέας περιόδου.
8. Εγκριση Τροποποίησης καταστατικού και προσαρμογή των σχετικών άρθρων του Ν. 2725/99, όπως αυτά έχουν τροποποιηθεί.
9. Παν θέμα προταθησόμενο νομίμως.
Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 και από ώρα 10:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο “GALAXY” (ισόγειο) οδός Κολοκοτρώνη αρ.14 λόγω ανακαίνισης της προγραμματισμένης αίθουσας στο αμφιθέατρο Α. Κουμουνδούρος στην Καλαμάτα.
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν σύμφωνα με το Καταστατικό μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Αθλητικού Σωματείου. Εάν και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία κατά την ανωτέρω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου θα επαναληφθεί χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας.