Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 11:33

Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: "Κύριοι της ΚΕΔ είστε ανίκανοι"

Γράφτηκε από τον
Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: "Κύριοι της ΚΕΔ είστε ανίκανοι"

Αιχμηρή ανακοίνωση προς την ΚΕΔ της ΕΠΟ εξέδωσε χθες στη σελίδα της στο Facebook η ΕΠΣ Μεσσηνίας σχετικά με τη μη προώθηση τεσσάρων διαιτητών της σε ανώτερη κατηγορία.


Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για ανικανότητα στη συγκρότηση των νέων πινάκων ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς, αλλά και ότι εντάχθηκαν στους πίνακες διαιτητές με κριτήριο την εντοπιότητα και τις δημόσιες σχέσεις και όχι με την αξιολόγηση.
Οι διαιτητές που δεν προωθήθηκαν είναι οι Αποστόλης Καυκάς, Αλέξανδρος Τσαμούρης, Ηλίας Ρέκκας, Παναγιώτης Κομπιλίρης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας είναι η ακόλουθη: “Κύριοι της ΚΕΔ την Πέμπτη 20/07/2023 επιβεβαιώσατε σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα με την ανικανότητα σας στο να βγάλετε πίνακες διαιτητών. Είδαμε πίνακες με μοναδικό κριτήριο την εντοπιότητα και της δικές σας δημόσιες σχέσεις και όχι με αξιολόγηση.
Περιμέναμε την σωστή κρίση σας σε τέσσερις πάρα πολύ καλούς διαιτητές που διαθέτουμε (Καυκάς – Τσαμούρης – Ρέκκας – Κομπιλίρης), οι οποίοι και οι τέσσερις αυτοί σύμφωνα με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας που εσείς ορίζεται και πληρώνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν πάρα πολύ καλές βαθμολογίες, έχοντας παίξει και πολλά αξιολογημένα    παιχνίδια Γ εθνικής.
Καλό θα είναι να φορέσετε πάλι την στολή διαιτητή και να μπείτε στο γήπεδο γιατί έτσι όπως καταντήσατε τη διαιτησία δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τα νέα παιδιά να ασχοληθούν, όταν εμείς προσπαθούμε να τους φέρουμε στην διαιτησία και εσείς τους διώχνεται με τις επιλογές σας”.

ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Νέο έντυπο κάρτα υγείας αθλητή θα έχουν από φέτος οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, μετά την αλλαγή που έγινε και επισημαίνεται στο ΚΑΠ για το 2023.
Αυτό γνωστοποίησε με χθεσινή ανακοίνωση της η ΕΠΣ Μεσσηνίας, η οποία αναφέρει: “Ενημερώνουμε τα σωματεία δύναμής μας, πως το έντυπο κάρτας υγείας αθλητή άλλαξε. Το νέο έντυπο θα το βρείτε σε μορφή PDF στο αντίστοιχο πεδία με τίτλο “κάρτα υγείας αθλητή”. Σε κάθε περίπτωση βάση του ΚΑΠ 2023 πλέον η ημερομηνία έκδοσης της Κάρτας Υγείας θα συμπληρώνεται είτε μηχανογραφικά , είτε με μηχανική σφραγίδα από τον γιατρό και μόνο. Το έντυπο της Κάρτας Υγείας θα πρέπει να είναι έγχρωμο και να το σφραγίσει και υπογράψει ο γιατρός στο ανάλογο πεδίο”.