Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 13:41

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κίνηση για τίτλο με Ηλία Πολίμο!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κίνηση για τίτλο με Ηλία Πολίμο!

 

Μεταγραφή που αλλάζει ριζικά τα δεδομένα στην Α’ τοπική Μεσσηνίας πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή ο Μιλτιάδης…

Η ομάδα του Πύργου έκανε το “μπαμ” και έντυσε στα ασπρόμαυρα τον Ηλία Πολίμο!
Ο 28χρονος καλαματιανός άσος μετά από πολύχρονη θητεία σε ομάδες Super League 2 και Γ’ εθνικής, είπε το “ναι” στη δελεαστική πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Μιχαλόπουλος και ντύθηκε στα ασπρόμαυρα με στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην πρώτη κατηγορία.
Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Μιλτιάδη, μιας και μιλάμε για έναν παίκτη… πολυτέλεια για την κατηγορία, που μπορεί να κάνει τη διαφορά και έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην 11αδα (δεξί μπακ, κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος).
Ο Πολίμος σε ιδανική ηλικία (κλείνει τα 28 του χρόνια την 1η Σεπτεμβρίου) θα είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης του Μιλτιάδης τη νέα σεζόν και αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας για κατάκτηση του πρωταθλήματος και για άνοδο στη Γ’ εθνική.

Παίκτης που κάνει τη διαφορά

Τελευταία ομάδα του καλαματιανού δεξιοπόδαρου αμυντικού ήταν ο Νέστος Χρυσούπολης (Γ’ εθνική), στην οποία πήρε τον Ιανουάριο από την Ηλιούπολη (Super League 2). Ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα της Ξάνθης, της Νίκης Βόλου, του Ιωνικού, της Παναχαϊκής, του Πανθρακικού, του Αχαρναϊκού και του Πανιωνίου, ενώ σε μικρή ηλικία είχε πάρει μεταγραφή στην Αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ! Είχε ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο από την ακαδημία των Πράσινων Πουλιών.
Πρόκειται για έναν παίκτη με σχεδόν 150 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες που σε ιδιαίτερα παραγωγική ηλικία, πάει στον Μιλτιάδη για να κάνει τη διαφορά.
Αυτή είναι η όγδοη μεταγραφή της Τριφυλιακής ομάδας μιας και είχαν προηγηθεί οι Θανάσης Γεωργιόπουλος, Αγγελος Σαραντόπουλος, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Σπύρος Οδεμισιώτης, Στράτος Παπανικολός και Τάσος Τσόπελας.
Η ενίσχυση του Μιλτιάδη που θα έχει νέο προπονητή τον Γιώργο Καλόμαλο, θα συνεχιστεί μιας και υπάρχουν προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιτελικού μέσου.
Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Νώντας Τσέρτος, Βασίλης Αλεβίζος, Αγγελος Γεωργιόπουλος, Παναγιώτης Καπόγλης και θα φύγουν άλλοι 2-3 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.

7 Αυγούστου η “πρώτη”

Η προετοιμασία των ασπρόμαυρων θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου. Η “πρώτη” θα γίνει στο γήπεδο του Πύργου, με την τέλεση του αγιασμού και την πραγματοποίηση χαλαρής προπόνησης.
Ενα γήπεδο βέβαια που είναι ακατάλληλο εδώ και χρόνια για ποδόσφαιρο και προπονήσεις και με τη δημοτική αρχή να μην έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για ανακατασκευή του παρά τις διαβεβαιώσεις που έχει δώσει κατά καιρούς.
Ετσι από την επόμενη Τρίτη 8 του μήνα οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο Γαργαλιάνων, που θα είναι και η έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν.

(στη φωτογραφία ο Ηλίας Πολίμος με τον αντιπρόεδρο του Μιλτιάδη Δημήτρη Παναγιωτόπουλο)