Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 16:06

ΧΩΡΑ: Επέστρεψε ο Νώντας Τσέρτος

Γράφτηκε από τον
ΧΩΡΑ: Επέστρεψε ο Νώντας Τσέρτος

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η Χώρα που έκανε ξανά δικό της τον Νώντα Τσέρτο. Ο 37χρονος μεσοαμυντικός επέστρεψε στην ομάδα της πόλης του και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής.

Ο Τσέρτος την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής με τον Μιλτιάδη, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Τέλλου Αγρα στην Α’ τοπική.
Η ανακοίνωση της ομάδας της Χώρας αναφέρει:
“Ο Α.Ο. Χώρας ο Παπαφλέσσας καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Επαμεινώνδα Τσέρτο. Ενα δικό του παιδί, από τα σπλάχνα του!
Νώντα καλώς ήρθες στην ομάδα της πόλης σου, στην ομάδα της καρδιάς σου”.
Ο Παπαφλέσσας Χώρας έχει ενισχυθεί σημαντικά στη θερινή μεταγραφική περίοδο, με στόχο να έχει μια αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα
της Γ’ τοπικής.
Ο κοινός παρανομαστής στις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν ήταν πως επρόκειτο για ντόπιους παίκτες, που έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας.
Συγκεκριμένα επέστρεψε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Αλεξόπουλος, το δεξί μπακ Άγγελος Δημόπουλος, το δεξί χαφ Κώστας Δημόπουλος, το αριστερό μπακ Στάθης Κωνσταντόπουλος, ο αμυντικός Θοδωρής Τσόπελας. Επίσης αποκτήθηκε και ο τερματοφύλακας Γιάννη Τσάμπρα.