Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 09:23

Σήμερα η κλήρωση της Γ’ εθνικής

Γράφτηκε από τον
Σήμερα η κλήρωση της Γ’ εθνικής

Με την διενέργεια της κλήρωσης ξεκινά ουσιαστικά από σήμερα η νέα σεζόν στη Γ’ εθνική κατηγορία…

Σήμερα Παρασκευή λοιπόν στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο President θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2023-24, το οποίο θα αποτελείται από τέσσερις ομίλους και όχι από πέντε όπως ήταν μέχρι την περσινή σεζόν.
Οπως αναφέρει μάλιστα η ΕΠΟ ο καταρτισμός του αγωνιστικού προγράμματος της Γ’ εθνικής θα καλυφθεί σε livestreaming από το epo.gr.
Στην κληρωτίδα θα μπει και η Εράνη, που θα εκπροσωπήσει τη Μεσσηνία στην τρίτη κατηγορία, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου που ήταν στη Γ’ εθνική τρία χρόνια.
Το σημαντικό είναι πως η φιλιατρινή ομάδα θα μάθει τους αντιπάλους του τη νέα περίοδο, αφού πριν την κλήρωση θα ανακοινωθεί ο καταρτισμός των τεσσάρων ομίλων. Το δεδομένο είναι πως θα υπάρχουν ισχυροί αντίπαλοι και αρκετά μεγάλα ταξίδια για την Εράνη, που καλείται να… κολυμπήσει στα βαθιά.
Επίσης σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής (το πιθανότερο είναι η σέντρα να γίνει στα μέσα, με τέλη Σεπτεμβρίου), αλλά και να οριστικοποιηθούν οι θέσεις ανόδου και υποβιβασμού από κάθε όμιλο.
Να σημειωθεί πως στη Γ’ εθνική θα συμμετέχει τη νέα σεζόν και ο Απόλλων Σμύρνης που δήλωσε αδυναμία να “κατέβει” στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ετσι η “ελαφρά ταξιαρχία” θα τοποθετηθεί σε έναν από τους τέσσερις ομίλους. Μια ακόμη ιστορική ομάδα, μετά από τον Πανιώνιο, που θα παίξει τη νέα σεζόν στην τρίτη κατηγορία.