Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 10:40

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ποιότητα στα χαφ με Ζαραφέτα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ποιότητα στα χαφ με Ζαραφέτα

 

Δυναμικά συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Πανθουριακός προκειμένου να φτιάξει ένα σύνολο για να πρωταγωνιστήσει στην Α’ τοπική.

Η ομάδα της Θουρίας απέκτησε τον Δημήτρη Ζαραφέτα που πέρυσι αγωνίστηκε μέχρι τη μέση της σεζόν με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στη
Γ’ εθνική. Ο 24χρονος μέσος επιστρέφει στον Πανθουριακό μετά από ένα χρόνο, μιας και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας τη σεζόν 2021-22 που κατέκτησε το νταμπλ στη Μεσσηνία.
Ο Ζαραφέτας κατάγεται από την Μεγαλόπολη, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης και ακόμη έχει αγωνιστεί στην Α.Ε. Πελλάνα, στον Πανγυθεατικό, στη Σπάρτη και στον Αμυκλιακό.
Πρόκειται για παίκτη που παίζει πίσω από τον φορ, σαν δεκάρι και με την ποιότητα του είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της
Α’ τοπικής.

Πήρε και Μπεσσή, Δικαιουλάκο

Ακόμη ο Πανθουριακός κάλυψε το κενό που υπήρχε κάτω από τα δοκάρια, αποκτώντας τον υψηλόσωμο γκολκίπερ Παναγιώτη Μπεσσή από τον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ απέκτησε και τον 20χρονο ακραίο αμυντικό Αγγελο Δικαιουλάκο από την Σπερχογεία.
Ετσι η ομάδα της Θουρίας έφτασε τις έξι μεταγραφές στο θερινό παζάρι, μιας και είχαν προηγηθεί οι Νίκος Λιόλιος, Γιάννης Κουτσουρόπουλος και Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος.
Ακόμη είναι κλεισμένος ένας έμπειρος μεσοαμυντικός που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε εθνικές κατηγορίες και στόχος είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός και ένας μεσοεπιθετικός.

Ποιοι ανανέωσαν

Οσον αφορά το περσινό ρόστερ έχουν ανανεώσει οι περισσότεροι παίκτες.
Συγκεκριμένα τη φανέλα του Πανθουριακού θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Π. Γιακουμής, Καραχάλιος, Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καρύδης, Κουρεντζής, Γεωργουλέας, Γαλανόπουλος, Σερπάνος, Γιώργος Σεντεμέντες.
Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Σπανός, Οδεμισιώτης, Κόκκαλης, Μπούνας και Γιάννης Σεντεμέντες.
Γεμάτο και ενισχυμένο θα είναι και το τεχνικό επιτελείο του Πανθουριακού τη νέα περίοδο. Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος συνεχίζει το έργο του ως προπονητής, έχοντας για γυμναστή τον Γιώργο Κατσούλη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Θοδωρή Σακκά.
Στο τιμ προστέθηκε ως υπεύθυνος σκάουτινγκ ο έμπειρος Βασίλης Γεωργόπουλος, ενώ φροντιστής της ομάδας θα είναι ο Αβράμης Αθηνέλης.
Τέλος, οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του κ. Σακελλαρόπουλου, ενώ η “πρώτη” έχει οριστεί για την Πέμπτη 17 Αυγούστου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού που θα αποτελέσει για μία ακόμη χρονιά την έδρα της ομάδας.