Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 11:35

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στις 13 Αυγούστου η “πρώτη”

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στις 13 Αυγούστου η “πρώτη”

Παράταση πήρε η έναρξη προετοιμασίας του Μιλτιάδη εν όψει του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής και του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι ασπρόμαυροι αρχικά ήταν να μπουν στο γήπεδο σήμερα Δευτέρα, όμως τελικά ύστερα από συνεννόηση του προπονητή Γιώργου Καλόμαλου (φωτό) με τη διοίκηση, η επίσημη “πρώτη” θα γίνει την προσεχή Κυριακή 13 Αυγούστου.

Το ραντεβού τεχνικής ηγεσίας με παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές είναι για το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Πύργου, όπου θα τελεστεί ο αγιασμός, θα δοθεί το αθλητικό υλικό και θα πραγματοποιηθεί μια χαλαρή προπόνηση.
Το γήπεδο του Πύργου βέβαια είναι ακατάλληλο εδώ και χρόνια, με την δημοτική αρχή να είναι απούσα παρά τις κατά καιρούς εξαγγελίες που έχει κάνει.
Ετσι από την επόμενη ημέρα η ομάδα του Πύργου θα μεταφερθεί στο γήπεδο των Γαργαλιάνων για προετοιμασία, εκεί όπου θα είναι και η έδρα της για άλλη μια σεζόν.
Ο Μιλτιάδης επέστρεψε φέτος μετά από πέντε χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Μεσσηνίας και στήθηκε για να πρωταγωνιστήσει και να κάνει πρωταθλητισμό.
Αλλωστε αυτό υποδηλώνουν οι μεταγραφές που έκανε στο θερινό παζάρι, αποκτώντας παίκτες έμπειρους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.
Μέχρι στιγμής οι ασπρόμαυροι έχουν αποκτήσει τον μέσο Δημήτρη Κατσιώλη από την Κυπαρισσία, τον μεσοαμυντικό Ηλία Πολίμο από το Νέστο Χρυσούπολης, τον μεσοεπιθετικό Θανάση Γεωργιόπουλο που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα με την Εράνη, τον επιθετικό Αγγελο Σαραντόπουλο από τον Πάμισο, τον τερματοφύλακα Τάσο Κωνσταντακόπουλο από την Α.Ε. Μάνης, τον δεξιοπόδαρο μπακ χαφ Διονύση Γεωργιόπουλο από την Κυπαρισσία, τον κεντρικό αμυντικό Σπύρο Οδεμισιώτη από τον Πανθουριακό, τον τερματοφύλακα Στράτο Παπανικολό από τον Εθνικό Μελιγαλά και τον αριστερό εξτρέμ Τάσο Τσόπελα από τον Τέλλο Αγρα.

Κλείνει το ρόστερ με στόπερ 

Απομένει ακόμη ακόμα η απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού για να κλείσει το ρόστερ, μιας και έχει παραμείνει ο βασικός από την περσινή χρονιά.
Επαφές υπάρχουν με 2-3 παίκτες και το πιθανότερο είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κλείσει και ο αμυντικός, προκειμένου ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος να μπορεί να δουλέψει με όλο το έμψυχο υλικό από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας.