Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 13:04

ΠΑΜΙΣΟΣ: Μπαίνουν στο γήπεδο οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Μπαίνουν στο γήπεδο οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας


Μπορεί το πρωτάθλημα της Α' τοπικής να ξεκινά την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου, αλλά ο Πάμισος θα μπει το απόγευμα στο γήπεδο, μιας και σε 20 μέρες από σήμερα θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν!

Οι Κυπελλούχοι Μεσσηνίας θα συμμετάσχουν στην πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, που κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου με τη συμμετοχή των κυπελλούχων ομάδων των ΕΠΣ. Αυτή την Παρασκευή μάλιστα, ο Πάμισος θα μάθει και τον αντίπαλο του, καθώς θα διεξαχθεί η κλήρωση.
Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί σήμερα στις 8 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης. Οι Νησιώτες ξεκινούν προετοιμασία με νέο τεχνικό τιμ, αλλά τους ίδιους στόχους, που δεν είναι άλλοι από το να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να κατακτήσει το κύπελλο Μεσσηνίας. Στον πάγκο βρίσκεται πλέον ο Νίκος Γεωργακλής, με συνεργάτη τον Ευτύχη Τασιόπουλο. Αμφότεροι έχουν εργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν στους "πράσινους" και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.
Τα νέα πρόσωπα στην "πρώτη" θα είναι οι Σούλα, Σωτηρόπουλος και Σταματελόπουλος, ενώ από πέρυσι συνεχίζει ο βασικός κορμός. Συγκεκριμένα, έχουν ανανεώσει 13 ποδοσφαιριστές: Σάρι Τόσκα, Στάθης Βλάχος, Δημήτρης Φιλόπουλος, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Διονύσης Παπαδόπουλος, Ετεοκλής Δεμπεγιώτης, Αγγελος Μπαστακός Ρονάλντο Αράπι, Αλέξανδρος Μπορχάν, Βαγγέλης Κουλόπουλος, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Διονύσης Ιμεράσι και Kλέιβι Ντίσα. Στον αντίποδα παρελθόν αποτελούν οι Νινιός και Χσραλαμπόπουλος.
Θυμίζουμε, ότι ο Πάμισος έχει πλέον συνεργασία με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος ο Νίκος Γεωργακλής. Αντικαταστάτης του στους "ερυθρόλευκους" είναι ο Αντώνης Τσουκαλάς, που οδήγησε τον Πάμισο στην κατάκτηση του κυπέλλου, έχοντας συνεργάτη τον Κώστα Λαμπρόπουλο.