Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 13:13

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός

 

Να πραγματοποιήσει πορεία καλύτερη από την περσινή θα επιδιώξει ο Πανθουριακός τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.


Ηδη ο σχεδιασμός για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως οι περισσότερες κινήσεις έχουν ολοκληρωθεί.
Ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν κτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας, που θα απαρτίζεται από του 11 παίκτες που έως τώρα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους και σε όσους αποκτηθούν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής σεζόν. Οι παίκτες που έχουν ανανεώσει είναι οι Παναγιώτης Γιακουμής, Γιάννης Καραχάλιος, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Νίκος Νικολόπουλος, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Δήμος Καρύδης, Δημήτρης Κουρεντζής, Γιώργος Γεωργουλέας, Δημήτρης Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Σερπάνος, Γιώργος Σεντεμέντες και Παναγιώτης Ρασσιάς.
Από το μεταγραφικό παζάρι έχουν αποκτηθεί αξιόλογοι παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, τη νέα χρονιά. Πρόκειται για τους Κλέαρχο Αλεξανδρόπουλο, Νίκο Λιόλιο, Γιάννη Κουτσουρόπουλο, Δημήτρη Ζαραφέτα, Παναγιώτη Μπεσσή και Αγγελο Δικαιουλάκο.
Η ενίσχυση δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς είναι σε εξέλιξη οι επαφές για την απόκτηση ακόμη δύο ή τριών παικτών, οι οποίοι να αγωνίζονται κυρίως στο μεσοεπιθετικό χώρο. Επίσης από το Μεσσηνιακό, με τον οποίο υπάρχει συνεργασία, θα προωθούν ένας ή δύο παίκτες.
Από την ομάδα της Θουρίας έχουν αποχωρήσει οι Σπύρος Οδεμισιώτης, Νίκος Κόκκαλης, Γιάννης Γιακουμής, Γιάννης Σεντεμέντες, Στέλιος Σπανός, Στέφανος Μπούνας, Ηλίας Κουντάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία ήδη ένα γκρουπ παικτών έχει ξεκινήσει πρόγραμμα προπονήσεων από τα τέλη Ιουλίου. Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 17 Αυγούστου στο Μεσσηνιακού.