Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 14:21

Νέο ξεκίνημα στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Νέο ξεκίνημα στο Διαβολίτσι

Ιδιαίτερη θα είναι η φετινή χρονιά για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο οποίος μετά από 4 χρόνια θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η διοίκηση μετά τη συνεργασία που προέκυψε με τον συντοπίτη Ολυμπιακό, αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στον προπονητή Γιάννης Αντωνόπουλο, ο οποίος έχει εργαστεί και στις δύο ομάδες και έχει εικόνα από τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του. Στόχος της διοίκησης είναι ο Α.Ο.Δ. να στηριχθεί σε παίκτες και από τις δύο ομάδες και από εκεί και πέρα ανάλογα με το έμψυχο υλικό να γίνει και οι όποιες κινήσεις ενίσχυσης από το μεταγραφικό παζάρι.
Οπως μας είπε ο Γιάννης Αντωνόπουλος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους χθες: “Θα είναι μεταβατική περίοδος, η φετινή για την ομάδα, γιατί μετά από 4 χρόνια επιστρέφει στο τοπικό και θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια αξιοπρόσεκτη πορεία και να βγουν παιδιά τόσο από τον Ολυμπιακό και την ευρύτερη περιοχή. Θα δώσουμε βάρος στο ντόπιο στοιχείο ώστε να βγουν παιδιά τα οποία σε βάθος χρόνου θα βοηθήσουν την ομάδα να πρωταγωνιστήσει.
Οι επαφές με παίκτες από το υπάρχον δυναμικό για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Επίσης έχουν προχωρήσει και οι συζητήσεις με υπό απόκτηση παίκτες ώστε να καλυφθούν και τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από τις αποχωρήσεις παικτών. Θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθούν 4 με 5 παίκτες.
Επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους Γιώργο Βέλλη που σύντομα τελειώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, τον Βασίλη Θώδη, που ετοιμάζεται να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, αλλά και τους Γιώργος Μουλιάτο, Δημήτρη Πιτσιλής. Με τους παραπάνω παίκτες οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη για το αν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και τη νέα χρονιά ή θα αποχωρήσουν.
Σίγουρα δεν θα βρίσκονται στο Διαβολίτσι την ερχόμενη σεζόν οι Γιώργος Βασιλειάδης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ορλάντο Τζιοβάνι Βαν Χορτ, Κώστας Ηλιόπουλος, Αρης Σταματελόπουλος, Γιάννης Στραβάκος, Δημήτρης Ζαραφέτας, Τάσος Καντούτσης και Σταύρος Μπούνας.

Μεγάλο πρόβλημα το γηπεδικό

Το θέμα του γηπέδου αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα, αφού και τη ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται δεν μπορεί να αγωνιστεί στη φυσική της έδρα.
Οπως φαίνεται θα χρειαστεί και τη νέα περίοδο να βρει άλλο “σπίτι” για τους εντός έδρας αγώνες της. Εδω και λίγες ημέρες στρώθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Διαβολιτσίου, έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας, όμως θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να δέσει. Ομως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο με τον αγωνιστικό χώρο, αφού το γήπεδο δεν διαθέτει αποδυτήρια για τις ομάδες και τους διαιτητές και δεν μπορεί να πάρει άδεια χρήσης. Ετσι οι παράγοντες έχουν προχωρήσει τις επαφές για να μπορέσουν να κλείσουν γήπεδο που θα το έχουν ως έδρα τη νέα χρονιά. Ηδη έχουν γίνει συζητήσεις για τα γήπεδα Μελιγαλά, Δωρίου, Μικρομάνης με τους αρμόδιους φορείς των παραπάνω περιοχών και περιμένουν απαντήσεις.
Στις 17 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το Διαβολίτσι την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποιο γήπεδο θα γίνουν οι προπονήσεις και ποιο θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας για τη σεζόν 2023-2024.