Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 13:11

Αυτοψία στο γήπεδο της Σπερχογείας ο Τσουκαλάς

Γράφτηκε από τον
Αυτοψία στο γήπεδο της Σπερχογείας ο Τσουκαλάς

Στο γήπεδο της Σπερχογείας βρέθηκε την Πέμπτη ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς και έκανε αυτοψία στις εργασίες ανάπλασης-βελτίωσης των αποδυτηρίων και του περιβάλλοντα χώρου στο γήπεδο Σπερχογείας.

Εργο που υλοποιείται από την Π.Ε. Μεσσηνίας και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο. “Εμείς, ως Περιφερειακή Αρχή, και ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μεριμνούμε για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών με μια σειρά από έργα σε όλον το νομό, με στόχο την
ενίσχυση του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού», δήλωσε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης.

Τα φιλικά των “ταύρων”

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, η Σπερχογεία θα ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν στις 21 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μπουραντώνη. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας, ενώ έγιναν γνωστά και τα φιλικά που θα δώσουν οι “ταύροι”. Συγκεκριμένα, η Σπερχογεία θα παίξει στις 27 Αυγούστου εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Στις 3 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο των Σφαγείων (νυν Δυτικής Παραλίας) με την Αναγέννηση Παραλίας και στις 10 Σεπτεμβρίου εντός με τον Πανγυθεατικό. Θα ακολουθήσει νέο εντός έδρας φιλικό με τον Πάμισο στις 13 Σεπτεμβρίου και στις 21 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας με τον Πανγυθεατικό.
Το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη της Α’ τοπικής θα δοθεί στις 24 Σεπτεμβρίου με την Α.Ε. Μάνης στο γήπεδο της Σπερχογείας.