Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 12:08

Μπαίνει στο γήπεδο ο φιλόδοξος Μιλτιάδης

Γράφτηκε από τον
Μπαίνει στο γήπεδο ο φιλόδοξος Μιλτιάδης

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Μιλτιάδη, καθώς ξεκινά σήμερα η προετοιμασία για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μεσσηνίας.

Οι “ασπρόμαυροι” θα κάνουν την πρώτη προπόνηση στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιώργου Καλόμαλου (φωτό), ενώ θα τελεστεί και αγιασμός. Από Δευτέρα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στους Γαργαλιάνους, μιας και το γήπεδο του Πύργου είναι ακατάλληλο εδώ και χρόνια.

Ο Μιλτιάδης επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην Α’ τοπική, με στόχο να πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που φαίνεται άλλωστε από τις κινήσεις που έχουν γίνει στο μεταγραφικό παζάρι. Το ρόστερ δεν έχει ακόμα κλείσει (κινείται για στόπερ), αλλά έχει ήδη ποιότητα και εμπειρία. Ο Μιλτιάδης έκανε δικό του τον μεσοαμυντικό Ηλία Πολίμο από το Νέστο Χρυσούπολης, παίκτη με πολλές παραστάσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες, τον μεσοεπιθετικό Θανάση Γεωργιόπουλο που αναδείχτηκε πρωταθλητής με την Εράνη, τον επιθετικό Αγγελο Σαραντόπουλο που έπαιζε στον κυπελλούχο Μεσσηνίας Πάμισο, τον γκολκίπερ Τάσο Κωνσταντακόπουλο που έφθασε στον τελικό του κυπέλλου με την Α.Ε. Μάνης, τον μέσο Δημήτρη Κατσιώλη από την Κυπαρισσία, τον δεξιοπόδαρο μπακ χαφ Διονύση Γεωργιόπουλο, επίσης από την Κυπαρισσία, τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Σπύρο Οδεμισιώτη από τον Πανθουριακό, καθώς και τους Στράτο Παπανικολό (τερματοφύλακα από Εθνικό Μελιγαλά) και Τάσο Τσόπελα (εξτρέμ από Τέλλο Αγρα). Στα θετικά ότι διατήρησε το βασικό κορμό και αν και νεοφώτιστος, δείχνει ικανός να κάνει πρωταθλητισμό.