Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 11:29

"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξανά Καλαματιανός ο Φρίξος Γρίβας

Γράφτηκε από τον
"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξανά Καλαματιανός ο Φρίξος Γρίβας

 

Από την Κρήτη στην Καλαμάτα και από τον ΟΦΗ στη "Μαύρη Θύελλα".

Ο Φρίξος Γρίβας κάνει ξανά το ίδιο δρομολόγιο και αφήνει τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη Super League 2.
Ο 22χρονος εξτρέμ υπέγραψε το Σάββατο στη μεσσηνιακή ομάδα και έγινε το 9ο κατά σειρά θερινό απόκτημα. Ο Γρίβας θα αγωνιστεί ξανά με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ, ο οποίος τον παραχωρεί με σκοπό να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει με περισσότερες εμπειρίες.
Θυμίζουμε ότι ο Γρίβας είχε αγωνιστεί στην Καλαμάτα με αυτές τις συνθήκες στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-2022 και μέτρησε 20 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ.
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την επιστροφή του Φρίξου Γρίβα στην ομάδα μας με ετήσιο δανεισμό από τον ΟΦΗ.
Ο Γρίβας είναι 22 ετών, ακραίος επιθετικός, είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων και πριν τον ΟΦΗ αγωνίστηκε στον Πανιώνιο. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της "Μαύρης Θύελλας" και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας με την αγωνιστική του παρουσία και τα γκολ του, να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Σουπερ Λιγκ". αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη συμφωνία με τον Γρίβα.

Αντίστροφη μέτρηση για Πτολεμαϊδα

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας. Σε αυτό το στάδιο δίνεται έμφαση στη φυσική κατάσταση, με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη να είναι ικανοποιημένος από την διάθεση, την ενέργεια και το πάθος των παικτών, που έχουν σήμερα και αύριο ρεπό.
Η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει την Τετάρτη και την Πέμπτη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η Καλαμάτα θα μείνει εκεί μέχρι και τις 27 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό, θα δώσει δύο φιλικά με Διαγόρα Ρόδου (23/8) και Κοζάνη (26/8).
Το πρώτο εντός έδρας φιλικό θα δοθεί στις 3 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό Β', στο Δημοτικό Στάδιο.


Η ΠΑΕ για Μπαχράμη

Δεκατρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από το θάνατο του Παναγιώτη Μπαχράμη και η ΠΑΕ Καλαμάτα εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αναλυτικά: "Πέρασαν κιόλας 13 χρόνια από την αποφράδα εκείνη μέρα της 13ης Αυγούστου του 2010, όταν ο Παναγιώτης Μπαχράμης έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 34 ετών, ενώ έκανε ψαροντούφεκο σε παραλία της Κυπαρισσίας και τον χτύπησε ένα ταχύπλοο σκάφος. Ο Παναγιώτης φόρεσε τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας από το 1996- 2001 με μεγάλη επιτυχία. Ήταν διεθνής με την Ελπίδων και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Ο Παναγιώτης θα είναι για πάντα στις καρδιές μας και στη θύμισή μας. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ".