Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 11:32

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Θα πάμε για την πρόκριση στο Αγρίνιο”, λέει ο Ν. Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Θα πάμε για την πρόκριση στο Αγρίνιο”, λέει ο Ν. Γεωργακλής

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας κινείται πλέον η προετοιμασία του Παμίσου.

Η ομάδα της Μεσσήνης θα αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας τον κυπελλούχο Αιτωλοακαρνανίας Παναγρινιακό (5 μ.μ.) για την πρεμιέρα του θεσμού, όπου μετέχουν οι κυπελλούχοι και φιναλίστ των ΕΠΣ.
Το νοκ - άουτ ματς στο Αγρίνιο, είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν για τον κυπελλούχο Μεσσηνίας, που ξεκίνησε προετοιμασία στις 7 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του Νίκου Γεωργακλή (φωτό με το συνεργάτη του Ευτύχη Τασιόπουλο). Ο προπονητής του Παμίσου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα στο προχθεσινό φιλικό με την Εράνη στα Φιλιατρα (ήττα με 2-0).   
Οχι όμως και την 11άδα που έχει κατά νου για τον Παναγρινιακό, αφού απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Μπαστακός, Σταματελόπουλος, aΥμεράσι, Τιμπλαλέξης, Κλ. Ντίσα, Κατσιβαρδέας, Αράπι, Σωτηρόπουλος και Σούλα.
Ο Παμισος, παρά τις απουσίες, στάθηκε καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας και δέχτηκε τα γκολ στο β’ μέρος.
“Η ομάδα έδειξε βελτίωση, παίζοντας κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι πιο έτοιμος και θα παίξει στη Γ’ εθνική. Μεσοαμυντικά θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Χρειαζόμαστε όμως δουλειά στην επίθεση”, το σχόλιο του Νίκου Γεωργακλή, που ξεκαθάρισε ότι: “Θα πάμε για την πρόκριση στο Αγρίνιο και γι’ αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις”.

Ευκαιρίες στα νέα παιδιά

Στο φιλικό με την Εράνη ο Νίκος Γεωργακλής έδωσε χρόνο συμμετοχής και στα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του Παμίσου.
Ο Αλέξανδρος Ντίσα, αδερφός του Κλέιβις, που απουσίαζε, έπαιξε μάλιστα βασικός στη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά αποχώρησε τραυματίας, ενώ στο β’ μέρος, πέρασαν στο ματς και οι Θ. Βλάχος, Δ. Πετρουλάκης, Χριστόπουλος, Αλμπάν, Μακαρούνης και Λέρα, με τον Πάμισο να τελειώνει το φιλικό με 7 μικρούς.
Την εστία των “πρασίνων” υπερασπίστηκε στο β’ μέρος ο έμπειρος Τάσος Τρακάκης.    Η αρχική 11άδα ήταν:    Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Φιλόπουλος, Μπορχάν, Ηλιόπουλος, Δεμπεγιώτης, Αλ. Ντίσα, Παπαδόπουλος, Μιχαλέας, Στ. Βλάχος και Κουλόπουλος.