Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 12:41

ΕΡΑΝΗ: Φουλάρει για μέσο και γκολκίπερ

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Φουλάρει για μέσο και γκολκίπερ

Τις έξι προσθήκες στο θερινό παζάρι έφθασε η Εράνη με την απόκτηση του πρώην μέσου του Απόλλωνα Σμύρνης, της “Μαύρης Θύελλας” και άλλων ομάδων, Νίκου Αναστασόπουλου.

Το μεταγραφικό παζλ όμως, δεν έχει συμπληρωθεί, καθώς η φιλιατρινή ομάδα κινείται για την απόκτηση γκολκίπερ και επιτελικού μέσου, ενώ θα πάρει και τον μεσοαμυντικό Περικλή Δημητρίου από το Διαβολίτσι.

Η περίπτωση του δίμετρου τερματοφύλακα Μανώλη Στεφανάκου δεν δείχνει να προχωρά και έτσι οι ιθύνοντες στρέφονται σε άλλες λύσεις για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Απαραίτητη θεωρείται και η μεταγραφή ενός παίκτη που θα οργανώνει το παιχνίδι στη μεσαία γραμμή και θα τροφοδοτεί τους επιθετικούς.
Ο Κώστας Ηλιόπουλος, που ήρθε από το Διαβολίτσι, για τη γραμμή κρούσης, άνοιξε την Κυριακή λογαριασμό, σκοράροντας και τα δύο γκολ της Εράνης στη φιλική νίκη επί του Παμίσου. Ο προπονητής των “πρασίνων” Κώστας Λυμπερόπουλος σχολιάζοντας στην “Ε” το εν λόγω ματς είπε: “Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα των παιδιών. Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να δούμε που χρειαζόμαστε βελτίωση. Δεν ξέρουμε την κατηγορία. Βλέπουμε πάντως ότι όλες οι ομάδες ενισχύονται και γι’ αυτό δίνουμε δυνατά φιλικά, που θα μας φανερώσουν το βαθμό ετοιμότητας”.
Επόμενο τεστ για την Εράνη, το Σάββατο στα Φιλιατρά με την Κόρινθο, μια ομάδα που θα βρει στο δρόμο της και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Εξι νέοι στην 11άδα!

Στο κυριακάτικο φιλικό με τον Πάμισο, η Εράνη ξεκίνησε και με τους έξι νεοαποκτηθέντες στην 11άδα. Ο λόγος για τους Σάμπσον, Αναστασόπουλο, Ηλιόπουλο, Στραβάκο, Καπλάνη και Κωνσταντόπουλο.
Στο β’ μέρος μπήκε και ο Δημητρίου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Διαβολίτσι και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί.
Ακόμα δοκιμάστηκε ο Γεωργακέας, Πατρινός μέσος από τον Αίαντα Γαστούνης. Δεν έπαιξε ο Πέππας, που απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους, καθώς και ο Κόλλιας που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να ακολουθήσει.
Η σύνθεση της Εράνης με τον κυπελλούχο Μεσσηνίας Πάμισο, ήταν: Κουμπαρούλης, Καπλάνης (75’ Φλαριώτης), Μπινιώρης, Λεβεντάκης (75’ Γ. Σταθόπουλος) Σάμπσον (75’ Περαματζής) Στραβάκος (65’ Χάρμπας) Αναστασόπουλος (55’ Γεωργακέας), Γκεβόρι (46’ Δημητρίου), Μπάρκας, Κωνσταντόπουλος (75’ Κ. Σταθόπουλος) Ηλιόπουλος (80’ Νικολακόπουλος).