Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 15:17

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Διοργανώνει το “1st Scouting Camp”

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Διοργανώνει το “1st Scouting Camp”

Το “1st Scouting Camp” για νεαρούς παίκτες, γεννηθέντες τα έτη από το 2003 έως και το 2010 θα διοργανώσει τον επόμενο μήνα η Αναγέννηση Παραλίας.

Συγκεκριμένα το καμπ θα διεξαχθεί από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία και μπορεί να λάβει μέρος όποιο παιδί θέλει. Πρόκειται για δοκιμές παικτών από προπονητές της Φιορεντίνα και ενδεχομένως να είναι και προπονητές από άλλες ιταλικές ομάδες. Το κάθε παιδί που θα λάβει μέρος μαζί με την εγγραφή του, θα πληρώνει 100 ευρώ για τη συμμετοχή του και τις τρεις ημέρες στις προπονητικές δοκιμές που θα τους υποβάλλουν οι προπονητές.

Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία στο Δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας, πρώην Σφαγείων, υπό τις οδηγίες του Πέτρου Χιώτη, που θέλει η Αναγέννηση να τερματίσει στις υψηλές θέσεις της Β’ τοπικής και παράλληλα να πάρουν ευκαιρίες οι νεαροί παίκτες. Στο μεταγραφικό σκέλος, μέχρι σήμερα έχουν αποκτηθεί ο αμυντικός Τζανέτος Παπαδέας από τον Ηρακλή Καλαμάτας και ο αμυντικός μέσος Νίκος Γκούζος, που έπαιζε στα Γιάννενα. Ακόμη επέστρεψε ο Βασίλης Τσακαλάκος, ο οποίος εξαιτίας τραυματισμού (στους χιαστούς) δεν μπόρεσε την περσινή σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Από εκεί και πέρα στην ανδρική ομάδα προωθήθηκαν δύο νεαροί από τα τμήματα της ακαδημίας.
Αντίθετα παρελθόν από την Αναγέννηση αποτελούν οι Σωτήρης Ζιάκας, Γιάννης Καραΐσκος και Κίλι Τόσκα.