Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 16:22

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Τρεις μεταγραφές και έναρξη προετοιμασίας

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Τρεις μεταγραφές και έναρξη προετοιμασίας

Τρεις ακόμα μεταγραφές ολοκλήρωσε η Θύελλα Χαρακοπιού, φθάνοντας έτσι τις πέντε στο θερινό παζάρι.

Ο λόγος για τον μέσο Ηλία Δουρούμη (φωτό αριστερά με τη φανέλα της Αναγέννησης) από τη Μάνη, τον επιθετικό Γρηγόρη Πανταζή από την Α.Ε. Αβίας και τον μεαοαμυντικό Παναγιώτη Σίνο, που αγωνιζόταν πέρυσι στην Αρκαδία και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της Μεσσηνίας, όπως Πάμισο, Πανθουριακό, Τσικλητήρα Πύλου και Ολυμπιακό Ανάληψης.

Θυμίζουμε, ότι οι νεοφώτιστοι στην Α’ τοπική έχουν αποκτήσει και τον αμυντικό Κώστα Πανταζόπουλο από το Πεταλίδι και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Νέγκογλου από τη Θύελλα Μερόπης. Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Αρης Αρβανίτης, Αρτέμης Πάλλιας και Σταύρος Τσουλάκος. Ο βασικός κορμός των παικτών, που οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο παρέμεινε, όπως επίσης και ο προπονητής Δημήτρης Αναστασόπουλος, που ανέλαβε τα ηνία τον Φλεβάρη, ενώ είχε βρεθεί στον πάγκο για μικρό διάστημα και το 2019.
Η Θύελλα Χαρακοπιού τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Α1 τοπικής, πίσω από το Μιλτιάδη και θα παίξει για πρώτη φορά στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία.
Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από την άνετη παραμονή και γι’ αυτό αναμένονται το επόμενο διάστημα και άλλες 2-3 μεταγραφές.
Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκίνησε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο της Κορώνης, που θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας.