Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 11:23

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δικός του και ο Πάρης Τσιγαρίδης!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δικός του και ο Πάρης Τσιγαρίδης!


Αποφασισμένος να κατακτήσει τον τίτλο στην Α’ τοπική είναι ο νεοφώτιστος Μιλτιάδης, που απέκτησε έναν ακόμα παίκτη με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο λόγος για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Πάρη Τσιγαρίδη, που τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στη Γ’ εθνική. Ο καλαματιανός ποδοσφαιριστής (στη φωτό με τον αντιπρόεδρο του Μιλτιάδη Δημήτρη Παναγιωτόπουλο)  έχει αγωνιστεί ακόμα στην Κ17 και Κ19 της ΑΕΚ, καθώς και στην Κ20 του Παναιτωλικού. Ο Τσιγαρίδης αποτελεί το δέκατο κατά σειρά θερινό απόκτημα για το Μιλτιάδη, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Θυμίζουμε, ότι με την ομάδα του Πύργου θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν και οι Ηλίας Πολίµος, Θανάσης Γεωργιόπουλος, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, ∆ιονύσης Γεωργιόπουλος, Άγγελος Σαραντόπουλος, Σπύρος Οδεμισιώτης, Τάσος Τσόπελας, Δημήτρης Κατσιώλης και Στράτος Παπανικολός.
Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει από τις 13 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλόμαλου, που καλείται να οδηγήσει το Μιλτιάδη στο δρόμο των επιτυχιών. Ο φιλόδοξος σύλλογος επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην Α’ τοπική, αλλά δεν θέλει να μείνει σε… αυτήν και γι’ αυτό ενισχύθηκε με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.