Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 11:36

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σούπερ ενίσχυση με Αλκίνοο Μιχαλόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σούπερ ενίσχυση με Αλκίνοο Μιχαλόπουλο

Λίγους μόνο μήνες μακριά από τον Ηρακλή έμεινε ο Αλκίνοος Μιχαλόπουλος.

Ο έμπειρος μέσος επέστρεψε στην καλαματιανή ομάδα, ως πρωταθλητής Μεσσηνίας με την Εράνη, στην οποία μεταπήδησε το Γενάρη και τη βοήθησε να πάρει αήττητη τον τίτλο στην Α’ τοπική και εν συνεχεία την άνοδο στη Γ’ εθνική!
Ο Μιχαλόπουλος σκόραρε εννέα φορές στο πρωτάθλημα με τους Φιλιατρινούς, ενώ με τον Ηρακλή στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είχε πετύχει οχτώ τέρματα.  Ετσι με17 συνολικά γκολ, ήταν πέμπτος σκόρερ στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο τελευταίο ματς στις 11 Ιουνίου (στα μπαράζ) της Εράνης με τον Παλληξουριακό, που έκρινε την άνοδο στη Γ’ εθνική.
Ο Μιχαλόπουλος αποχώρησε από την Εράνη και συμφώνησε να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του, που ενισχύεται αισθητά στη μεσαία γραμμή, με έναν από τους πιο ποιοτικούς μέσους του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής έχει αποκτήσει ακόμα τους Σαμπιόν Χατζίου, Βασίλη Τζάννε και Αλεξανδρόνικο Μαγγανά, ενώ διατήρησε το περσινό κορμό παικτών.

Η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και το κύπελλο Μεσσηνίας, ξεκίνησε τη Δευτέρα με προπόνηση στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, υπό τις οδηγίες του Αρι Γαλανόπουλου, που συνεχίζει για 7η χρονιά στον πάγκο.