Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 16:29

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Με ανανεωμένο ρόστερ ξεκίνησε προετοιμασία

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Με ανανεωμένο ρόστερ ξεκίνησε προετοιμασία

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε την Τετάρτη το απόγευμα ο Εθνικός στο γήπεδο του Μελιγαλά, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Πεφάνη (φωτό), ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά προπονητής σε ομάδα Α’ τοπικής.

Ο πρώην τεχνικός του Νέου Αρι έχει πολλή δουλειά, καθώς σημειώθηκαν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και καλείται να φτιάξει μια ομάδα ουσιαστικά από την αρχή. Το ζητούμενο είναι ο Εθνικός να είναι ανταγωνιστικός και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Τα κενά στο ρόστερ είναι πάντως πολλά και έτσι θα γίνουν το επόμενο διάστημα έξι με εφτά ακόμα προσθήκες.
Μέχρι σήμερα τα νέα πρόσωπα είναι πέντε. Ο επιθετικός Νίκος Βουρνάς από το Νέο Αρι, ο μέσος Κλίντες Τόσκα από την Αναγέννηση Παραλίας, ο μέσος Παναγιώτης – Διονύσης Αντώνακας από τη Ράχη, ο αμυντικός Αποστόλης Παναγιωτόπουλος από τον Ολυμπιακό Ανάληψης και ο μέσος Παναγιώτης Ξυδιάς, επίσης από τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Ακόμα ανανέωσαν οι Χρήστος Διακουμάκος, Γιάννης Μπίνιος, Αγγελος Βλαχόπουλος και Νίκος Κατσαντώνης. Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Εμιλιάνο Κρυεμάδι, Νίκος Λάγιος, Παναγιώτης Ματθαίος - Λίβας, Γιάννης Μιχαλέας, Γιώργος Μπίτζας, Κανάρης Μπούνας, Δημήτρης Παπαθεοδώρου, Στράτος Παπανικολός, Νίκος Ράπτης, Θανάσης Σπυρόπουλος, Γιώργος Σπυρόπουλος, Πέτρος Τσίκας και Σταμάτης Φέστας.