Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 15:03

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανακοίνωσε Σπυρόπουλο και Μωραγιάννη

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανακοίνωσε Σπυρόπουλο και Μωραγιάννη

 

Αλλες δύο μεταγραφές ολοκλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που ύστερα από τρία χρόνια στη Γ’ εθνική θα λάβει μέρος την προσεχή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο ΑΟΔ απέκτησε τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Σπυρόπουλο (κεντρική φωτό) από τον Εθνικό Μελιγαλά και τον Αποστόλη Μωραγιάννη (φωτό κάτω) από τον Ολυμπιακό Ανάληψης.
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Σπυρόπουλο, βασικό στέλεχος της περσινής πορείας του Εθνικού Μελιγαλά.
Προέρχεται από τον Παναιγιάλειο, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εράνη Φιλιατρών,Ολυμπιακό Ανάληψης, Πάμισο Μεσσήνης και Πανθουριακό.
Σε καλωσορίζουμε Θανάση στην οικογένεια του Διαβολιτσίου και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”, αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση, ενώ για τον Μωραγιάννη η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Αποστόλη Μωραγιάννη. Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει σε Δαναό, Αστέρα Μικρομάνης, Πανθουριακό και τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Σε καλωσορίζουμε Αποστόλη στην οικογένεια του Διαβολιτσίου και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”.
Ετσι η ομάδα που προπονεί ο Γιάννης Αντωνόπουλος έφτασε τις επτά προσθήκες στο θερινό παζάρι.
Είχαν αποκτηθεί οι Σάκης Σαραντόπουλος, Νίκος Πατσιώτης, Ορφέας Γκότσης, Δήμος Νινιός και Παναγιώτης Καπόγλης.