Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 11:08

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επιστροφή στις προπονήσεις μετά την Πτολεμαΐδα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Επιστροφή στις προπονήσεις μετά την Πτολεμαΐδα

Επιστροφή στις προπονήσεις αύριο το πρωί για τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, μετά το ρεπό που του είχε δώσει ο Περικλής Αμανατίδης μετά την επιστροφή τους από την Πτολεμαΐδα.

Αύριο θα ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Μικρομάνης, μιας και σε αυτό στα Παλιάμπελα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακατασκευής του.
Προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή, εκτός των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, του 36χρονου μέσου Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και του 34χρονου κεντρικού αμυντικού Αλεχάντρο Αρίμπας. Οι δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να έρθουν τις επόμενες ημέρες στην Καλαμάτα και να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.
Από εκεί και πέρα ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του, έχουν προχωρήσει τις επαφές για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων που θα βοηθήσουν ώστε να μονταριστεί η ομάδα και σιγά – σιγά να ετοιμαστεί για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Το σίγουρο για την ώρα είναι ότι την προσεχή Κυριακή θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην έδρα της με αντίπαλο τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ έχουν κλειστεί ακόμη δύο φιλικά με την Εράνη και τον Αρη, αλλά για την ώρα δεν έχουν οριστικοποιηθεί η ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο φιλικών.