Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 17:00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Προετοιμασία στο ανακαινισμένο γήπεδο

Γράφτηκε από τον

 

Στο ανακαινισμένο γήπεδο του ξεκίνησε προχθές το απόγευμα, ο Ατρόμητος Πλατύ, την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η “πρώτη” ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, που τέλεσε ο ιερέας του χωρίου Σπύρος Αδαμόπουλος, ώστε η ομάδα να πορευτεί στη διάρκεια της χρονιάς χωρίς προβλήματα και να πετύχει τους στόχους της. Σε σύντομες ομιλίες τους, τόσο ο πρόεδρος τους Ατρόμητου Ηλίας, αλλά και τα μέλη της διοίκησης μεταξύ άλλων τόνισαν ότι: “Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για την ομάδα μας και το χωριό μας η επιστροφή στην φυσική έδρα στο Πλατύ” και στη συνέχεια ευχήθηκαν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές με υγεία”.
Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Κοινότητας Σπύρος Μαρούλης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατύ Ευγενία Τσιλίκου καθώς επίσης και ορισμένοι κάτοικοι του χωριού.
Μετά τον αγιασμό ο προπονητής Γιώργο Γαλανόπουλος και οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στο γήπεδο και έκαναν την πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου.
Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, έχουν ανανεώσει όλοι οι παίκτες από το βασικό κορμό της περσινής σεζόν, ενώ για την ώρα έχει αποκτηθεί ο 29χρονος δεξιός αμυντικός μέσος Γιώργος Σκουφάκης. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και άλλες μεταγραφές, αφού στόχους είναι η ομάδα να αποκτήσει ακόμη 5 με 6 ποδοσφαιριστές.