Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 20:09

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: "Εδεσε" την άμυνα με Μπουτσικάκη

Γράφτηκε από τον

 

Μια ακόμη μεταγραφή από το... πάνω ράφι ολοκλήρωσε σήμερα Τετάρτη ο Μιλτιάδης...

Η ομάδα του Πύργου απέκτησε τον Παναγιώτη Μπουτσικάκη και "έδεσε" για τα καλά την άμυνα του. Πρόκειται για 32χρονο κεντρικό αμυντικό με άριστη τεχνική κατάρτιση και την ευχέρεια να κάνει παιχνίδι από την άμυνα και να καθοδηγεί την ομάδα. Ο Μπουτσικάκης τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα του Α.Ο. Κυπαρισσίας, όντας από τους καλύτερους παίκτες του.
Είναι από την Ηλεία και έχει φορέσει τις φανέλες του Πανηλειακού, του Αστέρα Αμαλιάδας, της Χαλκίδας και του Πανναυπλιακού.
Με τον Μπουτσικάκη συνεργάστηκε πέρυσι στην Κυπαρισσία ο προπονητής του Μιλτιάδη Γιώργος Καλόμαλος και έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του.
Ετσι οι ασπρόμαυροι έφτασαν τις έντεκα μεταγραφές στο θερινό παζάρι και φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσοσυν στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Πριν τον Μπουτσικάκη είχαν αποκτηθεί οι Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Σπύρος Οδεμισιώτης, Διονύσης Γεωργιόπουλος, Τάσος Τσόπελας, Αγγελος Σαραντόπουλος, Θανάσης Γεωργιόπουλος, Ηλίας Πολίμος, Στράτος Παπανικολός, Δημήτρης Κατσιώλης και Πάρης Τσιγαρίδης.