Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 19:35

Ξεκίνησε η χρονιά για τον Αστέρα Βαλύρας

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία του για τη προσεχή αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε ο Αστέρας Βαλύρας το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του.

Πρώτα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από πατήρ Ιωάννη Φωτεινό, για να έχει η ομάδα μια καλή και υγιή χρονιά χωρίς προβλήματα. Το παρών στον αγιασμό έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Χαράλαμπος Μακρής, Δημήτρης Αθανασακόπουλος και Ελένη Τσέλιου και πολλοί φίλοι του Αστέρα.
Στη συνέχεια δόθηκε το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Νίκος Μανιατέας μαζί με τον συνεργάτη του γυμναστή Γιώργο Κάλελη που αποτελεί και νέο μέλος στην ομάδα, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
Η ομάδα διατήρησε στο δυναμικό της όλους τους παίκτες από τον περσινό κορμό και έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τους Γρηγόρη Ζάγουρα, Αποστόλη Σχινά, Γρηγόρη Καραγιώργο και Παναγιώτη Κερανούδη.
Μεταξύ άλλων στην “πρώτη” έδωσαν το παρών δύο παλιοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν και συμπαίκτες όταν ο Αστέρας συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής. Ο λόγος για τους Γιάννη Κλειώτη και Σάκη Κερανούδη. Ο τελευταίος βρέθηκε στο γήπεδο και για ακόμη έναν λόγο, καθώς ο γιος του Παναγιώτης αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες.