Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 10:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρώτο εντός έδρας φιλικό με Παναθηναϊκό Β’

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρώτο εντός έδρας φιλικό με Παναθηναϊκό Β’

 

Ενώπιον του κοινού της θα αγωνιστεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η “Μαύρη Θύελλα”…

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη θα υποδεχθεί σήμερα Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο τον Παναθηναϊκό Β’, στο δεύτερο φιλικό της στη σεζόν.
Οι ασπρόμαυροι το περασμένο Σάββατο είχαν παίξει στην Πτολεμαϊδα με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου και είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι δίχως τέρματα.
Την ομάδα του Παναθηναϊκού θα την βρει απέναντι της η Καλαμάτα και στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και πρόκειται για ένα καλό τεστ, μέσα από το οποίο θα βγάλει συμπεράσματα η τεχνική ηγεσία.
Η “Μαύρη Θύελλα” ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Αλεχάντρο Αρίμπας για δύο χρόνια, ενώ μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο Ισπανός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ Χοσέ Κάνιας, για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί επίσημα.
Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ για το αυριανό φιλικό, ενώ έκανε γνωστό πως “συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ, τα οποία ισχύουν και για τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Συγκέντρωση σχολικών ειδών

Οσοι φίλαθλοι βρεθούν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, θα μπορούν να προσφέρουν σχολικά είδη προκειμένου να παραδοθούν σε μαθητές της πόλης μέσω σχολικών μονάδων και δομών στήριξης.
Η ΠΑΕ Καλαμάτα συμμετέχει στη δράση πρωτοβουλία της Φάος ΚοινΣΕπ και έτσι όσοι επιθυμούν μπορούν να αφήνουν στα εκδοτήρια του Σταδίου οτιδήποτε από την παρακάτω λίστα, με σκοπό “Να γεμίσουμε τις Σχολικές Τσάντες και να προσφέρουμε χαμόγελα!”.
Η σχολική λίστα για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια απαρτίζεται από: τετράδια κλασικά και σπιράλ, ντοσιέ, φύλλα ντοσιέ, ντοσιέ με ενσωματωμένες διαφάνειες, διαφανείς θήκες, κόλλες στικ και ρευστές, χαρτί Α4, μπλοκ ακουαρέλας, μολύβια, γόμες λευκές, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, μαρκαδόρους για λευκό πίνακα, λαδοπαστέλ, ψαλίδια, κασετίνες, σχολικές τσάντες, πηλό, στυλό μπλε-μαύρο-κόκκινο, τέμπερες, κανσόν Α4, χάρακες, κηρομπογιές, διαβήτες.