Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 10:04

ΠΑΜΙΣΟΣ: Για την έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Για την έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας με Ζάκυνθο

Η πρόκριση στο Αγρίνιο επί του Παναγρινιακού δεν… χόρτασε τους παίκτες του Παμίσου που θέλουν να προχωρήσουν κι άλλο στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας…

Οι Νησιώτες υποδέχονται σήμερα Κυριακή στις 4 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης τη Ζάκυνθο σε ματς για τη β’ φάση του θεσμού.

Το εμπόδιο της Ζακύνθου είναι σαφώς υψηλότερο απ’ ότι του Παναγρινιακού, μιας και η ομάδα του Ιονίου αγωνίζεται στη Γ’ εθνική και παίζει επί σειρά ετών στις εθνικές κατηγορίες.
Ομως ο Πάμισος, όπως δηλώνει και ο προπονητής του Νίκος Γεωργακλής, παίζει σε όλα τα ματς για τη νίκη και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα απέναντι στη Ζάκυνθο.
Οι πράσινοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη επιτυχία στο Αγρίνιο, ενώ θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, στο πρώτο επίσημο ματς στη Μεσσήνη για τη σεζόν 2023-24.
Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν για τον Πάμισο, με τους Σταματελόπουλο, Αριστομενόπουλο, Κουλόπουλο και Τιμπλαλέξη να προέρχονται από τραυματισμούς και να αποφασίζεται τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους.
Διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι ο Βαρτσάκης (Λακωνίας), με βοηθούς τους Σόβολο και Μπεκιάρη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Το πρόγραμμα της β’ φάσης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:
Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου
Μικρασιατικός-ΑΕ Μυκόνου, 15:30
Πάμισος-Ζάκυνθος, 16:00
Αστέρας Σταυρού-Ατρόμητος Παλαμά
Αστέρας Πετριτή-ΑΟ Χανιώτης
Αναγέννηση Άρτας-Απόλλων Παραλιμνίου
Βύρων Καβάλας-Πιερικός
Νέα Αρτάκη-Αχαρναϊκός
ΑΟ Υπάτου-Παναργειακός
Παμβουπρασιακός-Πανγυθεατικός
Πανθρακικός-Θησέας Αγριάς
Ιάλυσος-Εθνικός
*Τα παιχνίδια ξεκινούν στις 17:00.