Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 15:51

ΕΡΑΝΗ: Με Ηλιόπουλο νίκησε "φιλικά" 2-1 τον Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Με Ηλιόπουλο νίκησε "φιλικά" 2-1 τον Πανθουριακό

Τη νίκη με σκορ 2-1 πήρε χθες η Εράνη από τον Πανθουριακό, σε φιλικό που έγινε στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.

Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ για τους πράσινους πριν την πρεμιέρα της Γ’ εθνικής την προσεχή Κυριακή, με την Εράνη να παίζει στην Κω με τον Α.Ο. Πυλίου.
Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Κώστας Ηλιόπουλος, το πρώτο με κόντρα που έβαλε σε απομάκρυνση στο πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο με πλασέ στο δεύτερο μέρος ύστερα από πάσα του Μπάρκα.
Ο Πανθουριακός είχε ισοφαρίσει στις αρχές του δευτέρου μέρος με αυτογκόλ του Σάμπσον.
Από την Εράνη προφυλάχθηκε και δεν αγωνίστηκε ο Κωνσταντόπουλος, ενώ από τον Πανθουριακό αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 5’ ο Γιαννακόπουλος.
Οι συνθέσεις:
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Σάμπσον, Πέππας, Καπλάνης, Αναστασόπουλος, Γκεβόρι, Στραβάκος, Δημητρίου, Μπάρκας, Ηλιόπουλος.
Επαιξαν και οι: Γκελγκέρια, Αντεμάι, Χάρμπας, Μπουρδέκας, Λεβεντάκης, Νικολακόπουλος, Οικονομόπουλος, Περαματζής και Λακριντής.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μπεσσής, Πιτσιλής, Καραχάλιος, Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κουρεντζής, Σερπάνος, Κουτσουρόπουλος, Ζαραφέτας, Αλεξανδρόπουλος.
Επαιξαν και οι: Ι. Σεντεμέντες, Γ. Σεντεμέντες, Ρασιάς, Σπίνος και Ζαχαριάς.

Απέκτησε Λακριντή

Ο νεαρός Παναγιώτης Λακριντής είναι το τελευταίο μεταγραφκό απόκτημα της Εράνης! Ο Γαργαλιανιώτης μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα, παρότι είχε υπογράψει πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο και η Εράνη τον έκανε δικό της. Ο Λακριντής είναι 18 χρονών, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου έχοντας δημιουργικό ρόλο. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τον Τέλλο Αγρα, απ’ όπου πήρε μεταγραφή πέρυσι στην “Μαύρη Θύελλα”, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κ19.