Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 15:41

Πέντε νεαρούς παίκτες πήρε ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
Πέντε νεαρούς παίκτες πήρε ο Μεσσηνιακός

Την απόκτηση 4 παικτών από τον Αίαντα και ενός ακόμη από τη Σπερχογεία γνωστοποίησε χθες η διοίκηση του Μεσσηνιακού.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα σε Μεσσηνιακό και Αίαντα, αποκτήθηκαν οι Ηρακλής Τόλιας, Γιώργος Δημόπουλος, Αγγελος-Χρήστος Γκουλγκούτης και Αγγελος-Νέστορας Ζαχαριάς. Ουσιαστικά προωθήθηκαν 4 ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέσα από τα παιχνίδια θα κερδίσουν εμπειρίες, θα βελτιώσουν το αγωνιστικό του πρόσωπο και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Από τη Σπερχογεία, οι “πράσινοι” απέκτησαν τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Σαούτη, προσθέτοντας στο δυναμικό της ομάδας άλλον έναν εξελίξιμο ποδοσφαιριστή.
Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου γνωστοποίησε τις παραπάνω κινήσεις με το ακόλουθο δελτίο τύπου: “Η ποδοσφαιρική ομάδα του Μεσσηνιακού ενισχύθηκε με αθλητές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του Αίαντα Καλαμάτας, στα πλαίσια της συμφωνίας των τριών Σωματείων για την προώθηση ταλαντούχων αθλητών και στόχο την διάκριση στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής κατηγορίας. Πρόκειται για τους: Τόλια Ηρακλή, Δημόπουλο Γεώργιο, Γκουλγκούτη Άγγελο Χρήστο και Ζαχαριά Άγγελο-Νέστορα.
Παράλληλα η ομάδα ενισχύθηκε και με τον Σαούτη Παναγιώτη με μεταγραφή από τον ΑΟ Σπερχογείας.
Ως γνωστόν ο Φραγκίσκος Κεράνης (φωτό) είναι ο νέος προπονητής της ομάδος μας και ευελπιστούμε σε μια χρονιά με επιτυχίες και υγεία”.