Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 17:35

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-2: Γύρισε το ματς στο φινάλε (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-2: Γύρισε το ματς στο φινάλε (φωτό)

Ενα γκολ του Λυκούργου Ανδρώνη στο 89’ έδωσε τη νίκη στον Τέλλο Αγρα κόντρα στο Μεσσηνιακό με 2-1 και μαζί την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Μεσσηνίας στην ομάδα των Γαργαλιάνων.

Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στον νεανικό Μεσσηνιακό και χρειάστηκε να κάνουν την ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο για να πανηγυρίσουν την πρόκριση.
Η ομάδα του Φραγκίσκου Κεράνη κέρδισε τις εντυπώσεις και θα μπορούσε να περάσει αυτή, αν δεν σπαταλούσε αρκετές ευκαιρίες στο ματς.
Στο 43’ ο Σαρρής είχε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Σπυρόπουλου έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο στο ματς των Δαλκαφούκη και Σερέτη η ομάδα του Λάκη Σπάλα έγινε πιο επιθετική. Μάλιστα είχε οριζόντιο δοκάρι στο 55’ σε εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Δαλακφούκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου.
Στο επόμενο λεπτό ο Καραχάλιος έκανε το γύρισμα από δεξιά, με τους Μπακάκη και Δαλκαφούκη να μην μπορούν από κοντά να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν οι Μπούνας και Σπυρόπουλος συνεργάστηκαν ωραία και ο δεύτερος με τρίπλα και σουτ στη δεξιά γωνία έγραψε το 1-0.
Η ισοφάριση για τους ερυθρόλευκους που πίεσαν μετά το γκολ που δέχθηκαν, ήρθε στο 77’ με τον Δαλκαφούκη από αριστερά να βγάζει τη συρτή μπαλιά, τον Διονυσόπουλο να αφήνει την μπάλα κάτω από τα πόδια του και τον νεαρό Σερέτη από κοντά να τη στέλνει με πλασέ στα δίχτυα (1-1).

Στο 80’ το διαγώνιο σουτ του Μάλι για τους πράσινους έφυγε λίγο άουτ και στο 89’ ήρθε η λύτρωση για τους Γαργαλιανιώτες από μία στημένη φάση…
Ο Λάγιος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο προωθημένος Ανδρώνης με ωραίο τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το τελικό 1-2.
Διαιτητής ήταν ο Γεωργαντάς και βοηθοί οι Αθανασάς και Τοτάκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κρόμπας, Καρακαϊδός (58’ Αβντίου), Δημόπουλος (67’Κουλουράς), Μητρόπουλος, Γκουλγκούτης (67’ Μάλι), Ζαχαριάς, Μπούνας, Τόλιας, Σπυρόπουλος (74’ λ.τρ. Χασανέας), Χόχολης, Πετρόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Διονυσόπουλος (90’ Φουντεάνου), Μπακάκης, Ανδρώνης, Σούλα (46’ Δαλκαφούκης), Αναστασόπουλος (61’ Βενετσανάκος), Σεφεράσι, Τσελάι (46’ Σερέτης), Καραχάλιος, Κανελλόπουλος, Λάγιος.