Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 17:57

Παναχαϊκή: Διάψευση για ενδιαφέρον επενδυτών

Γράφτηκε από τον
Παναχαϊκή: Διάψευση για ενδιαφέρον επενδυτών

Με ανακοίνωσή της η Παναχαϊκή διέψευσε τις πληροφορίες-φήμες για την προσπάθεια επενδυτών για την αγορά των μετοχών της.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναχαϊκή πήρε θέση στην πληροφορία για το ενδιαφέρον επενδυτών για την αγορά των μετοχών της διέψευσε τα πάντα. Μάλιστα, εμφανώς ενοχλημένη αναφέρει ότι θα δώσει απαντήσεις.
Η ανακοίνωση:
«Λίγες μόλις ώρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Παναχαϊκής για τη νέα σεζόν, κάποιοι επέλεξαν ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ και κρυπτόμενοι πίσω από την υπογραφή ενός δικηγόρου, να διασπείρουν σε δημοσιογραφικά γραφεία, ψευδείς ειδήσεις.
Οι γνωστοί-άγνωστοι «επενδυτές» που καταθέτουν δήθεν προτάσεις για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ θα πάρουν άμεσα την απάντηση τους.
Με δεδομένη αυτή την ώρα, την προσήλωση μας στον αυριανό αγώνα της Παναχαϊκής για το Κύπελλο Ελλάδος δηλώνουμε ότι, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας, θα κινηθούμε ανάλογα ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!»
Η πρόταση που αποκάλυψε ο δικηγόρος Ιωάννης Ξάνθος
Βεβαίως, δεν αναφέρει καν το όνομα του Ομίλου, μόνο «ότι διατηρεί και αναπτύσσει κάποια από τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στην Δυτική Ελλάδα».
Πηγή: www.sport-fm.gr