Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 18:34

SUPER LEAGUE 2: Ξεκίνημα με το... αριστερό για Καλλιθέα και Ολυμπιακό Β'

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2: Ξεκίνημα με το... αριστερό για Καλλιθέα και Ολυμπιακό Β'

Άσφαιροι έμειναν στην πρεμιέρα της φετινής Super League 2 Ολυμπιακός Β και Καλλιθέα, έχοντας δοκάρι και χαμένο πέναλτι, απέναντι σε Ηλιούπολη και Παναχαϊκή αντίστοιχα! Στο μηδέν κι ο Ηρακλής.

Ολυμπιακός B και Ηλιούπολη έμειναν στο 0-0, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2, στο πρώτο χρονικά σημερινό παιχνίδι.
Με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να έχουν την μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης, όταν στο 26' ο Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα αλλά ο Μπα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη!
Ισόπαλη χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε και η έτερη σημερινή αναμέτρηση του ομίλου, αυτή ανάμεσα σε Καλλιθέα (προσεχή αντίπαλος της Καλαμάτας την Πέμπτη για το Κύπελλο Ελλάδας) και Παναχαϊκή στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».
Με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι πριν την ανάπαυλα, τον Ματίγια να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του, αλλά τον Κολοβούρη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει εντυπωσιακά, στο 45’+2’!
Το σημερινό «πιάτο» παρέμεινε… άγευστο και στον Β’ όμιλο του πρωταθλήματος. Εκεί όπου είχαμε -μια ακόμα- «λευκή ισοπαλία», ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον Ηρακλή.
Πηγή: www.sport-fm.gr