Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 14:48

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΕΡΑΝΗ 3-0: Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ – ΕΡΑΝΗ 3-0: Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε χθες στη Βάρδα η Εράνη από την ομώνυμη ομάδα, για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της φιλιατρινής ομάδας στο πρωτάθλημα, στο πρώτο εκτός έδρας ματς που έδωσε.
Η Ηλειακή ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα της Εράνης και μέχρι το 33ο λεπτό είχε πετύχει και τα τρία γκολ, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Ηταν μία κακή εμφάνιση για την ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου, απέναντι σε μία ομάδα που είχε και τρεις απουσίες (Μικελάτος, Λιόσης, Πολίτης) στο ματς και σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενη την έδρα της.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Εράνη μπήκε καλύτερα στο ματς, με επιθετική διάθεση και κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα από τους γηπεδούχους.
Η πρώτη ευκαιρία πάντως ήταν για τους γηπεδούχους στο 9’, με τη σέντρα σουτ του Μπίσα να φεύγει λίγο άουτ.

Ανοιξε το σκορ ο Μπίσα στο 19’,
δεύτερο γκολ με Πλαστουργό στο 22’

Στο 19’ ο πρώην παίκτης του Παμίσου, Θανάσης Μπίσα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει κάτω και τον κ. Μάρκο να δείχνει με καθυστέρηση σέντρα.
Το γκολ αυτό επηρέασε τη φιλιατρινή ομάδα και μετά από τρία λεπτά ο Μπίσα τροφοδότησε τον Πλαστουργό, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0, με τη άμυνα της Εράνης να ολιγωρεί και να το πληρώνει.

Στο 33’ το 3-0 με
Παπασπηλιόπουλο

Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου είχε πάρει τα ηνία του αγώνα και εκμεταλλευόταν κάθε αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων.
Ετσι στο 33’ μετά από σέντρα του Βαγγέλη Λαθύρη ο προωθημένος Παπασπηλιόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαββίδη για το 3-0.

Εχασε πέναλτι ο Ηλιόπουλος

Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου θα μπορούσε να μειώσει άμεσα και να ξαναμπεί στο ματς, μιας και στο 35' ο Μπάρκας κέρδισε πέναλτι, όμως ο Ηλιόπουλος νικήθηκε από τον Βορύλλα από την άσπρη βούλα και έτσι έμεινε το 3-1.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Εράνη να έχει μία φλύαρη υπεροχή και τη Βάρδα να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να σκέφτεται το σπουδαίο ματς της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας.
Στο 55′ το πλασέ από πλάγια θέση του Πλαστουργού έδιωξε ο Σαββίδης, κρατώντας το 3-0.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Κωνσταντόπουλος έκανε από δεξιά τη σέντρα σουτ, με τον Βορύλλα να αποκρούει.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπάρκας δοκίμασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον γκολκίπερ της Βάρδας να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.
Μέχρι το φινάλε δεν σημειώθηκε κάποια άλλη μεγάλη φάση, με την Εράνη να φεύγει από την Ηλεία με σκυμμένο το κεφάλι και να σκέφτεται αρχικά το μεθαυριανό παιχνίδι με την Καλλιθέα για το Κύπελλο Μεσσηνίας και φυσικά το ματς της Κυριακής με τον Πανελευσινιακό στα Φιλιατρά για την 4η αγωνιστική της Γ’ εθνικής.
Διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο Μάρκος (Λακωνίας), με βοηθούς τους Μπεκιάρη και Αντωνόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Βορύλλας, Παπαχριστόπουλος, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Κούστα, Λαθύρης (75’ Δουλαβέρης), Μπίσα (90’ Β. Στεργιόπουλος), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός (90’ Κ. Στεργιόπουλος), Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης (82’ Τσεκούρας).
ΕΡΑΝΗ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Σαββίδης, Καπλάνης, Μπινιώρης, Σάμπσον, Αναστασόπουλος, Στραβάκος (78’ Γκελγκέρια), Μπάρκας, Πέππας, Γκεβόρι (57’ Δημητρίου), Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος.

Φωτό: Βαγγέλης Δημητρόπουλος