Πέμπτη, 23 Οκτώβριος 2014 20:36

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εκτός ομάδας ο Μανδραπήλιας!

Γράφτηκε από τον

Εκτός ομάδας τέθηκε ο Κώστας Μανδραπήλιας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος από την τεχνική ηγεσία… Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός υπέπεσε πριν από περίπου 10 ημέρες σε πειθαρχικό παράπτωμα, με τους διοικούντες να αποφασίζουν να τον τιμωρούν με αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της ομάδας.


Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Δ' εθνικής και αν και 21 χρονών είναι ένας από τους "παλιούς" στον ΑΟΚ.
Ετσι αγωνιστικά ο Αλέξης Μαντζούνης χάνει ένα πολύτιμο εργαλείο, όμως στην Κυπαρισσία βάζουν πρώτα απ' όλα την πειθαρχία και δεν πρόκειται να… χαριστούν σε κανέναν.
Από εκεί και πέρα ενσωματώθηκε προχθές τελικά στην ομάδα ο Γιώργος Παναγόπουλος και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπόνηση.
Πρόκειται για ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις και θα… λύσει τα χέρια του Μαντζούνη.
Σίγουρα όμως θα χρειαστούν 3-4 εβδομάδες για να είναι ετοιμοπόλεμος.
Αλλη απουσία για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Διαβολίτσι θα είναι ο στρατευμένος Κυριακούλης, ενώ ένα διάστρεμμα που υπέστη ο Καρατζούλιας δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι "κυανόλευκοι" θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες με το Διαβολίτσι και δεν θα υποτιμήσουν την αντίπαλη ομάδα, παίζοντας με σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.