Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 12:14

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Πρεμιέρα με 27 γκολ και καμία ισοπαλία!

Γράφτηκε από τον
Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Πρεμιέρα με 27 γκολ και καμία ισοπαλία!

“Εβρεξε” γκολ στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής Μεσσηνίας το Σαββατοκύριακο, καθώς σε εφτά συνολικά αναμετρήσεις είχαμε 27 τέρματα.

Τα περισσότερα στο ματς Διαβολίτσι – Τέλλος Αγρας και μάλιστα από μία ομάδα. Ο ΑΟΔ πέτυχε στο γήπεδο του Μελιγαλά μισή… ντουζίνα γκολ και σημείωσε τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ (6-0) νίκη της πρώτης αγωνιστικής. Από κοντά και ο Πανθουριακός, που επικράτησε με 5-0 του Εθνικού Μελιγαλά στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Με ευρείες νίκες ξεκίνησαν και ο Πάμισος με την Κυπαρισσία, που πέρυσι διεκδίκησαν τον τίτλο. Οι Νησιώτες νίκησαν στη Μεσσήνη με 3-0 τον Ηρακλή Καλαμάτας και ο ΑΟΚ στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” με 3-0 τη Ράχη.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πέρυσι στην πρεμιέρα στο ίδιο γήπεδο, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο δίχως τέρματα.
Από εκεί και πέρα, ξεχώρισε το διπλό της Θύελλας Χαρακοπιού στη Σπερχογεία (1-2) που έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας στην Α’ τοπική, στο πρώτο της παιχνίδι. Θύελλα και Κυπαρισσία, ήταν οι μόνες φιλοξενούμενες που κέρδισαν.
Μεθώνη και Ακρίτας Κορώνης εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και λύγισαν την αντίσταση του Ολυμπιακού Ανάληψης και της Α.Ε. Μάνης, αντίστοιχα.
Ετσι η ισοπαλία απουσίασε από την πρεμιέρα της Α’ τοπικής, που συνεχίζεται αύριο με την εμβόλιμη δεύτερη αγωνιστική

Εμβόλιμη πριν τη διακοπή!

Το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής μόλις ξεκίνησε, αλλά λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν θα έχουμε δράση τις δύο επόμενες Κυριακές. Ετσι, η ΕΠΣΜ όρισε για αύριο εμβόλιμη αγωνιστική (τη 2η) όπου ξεχωρίζουν τα ματς Κυπαρισσία – Α.Ο. Διαβολιτσίου και Μιλτιάδης – Πανθουριακός. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Κυπαρισσία – Α.Ο. Διαβολιτσίου
Ολυμπιακός Ανάληψης – Τέλλος Αγρας
Α.Ε. Μάνης – Ράχη
Θύελλα Χαρακοπιού – Μεθώνη
Εθνικός Μελιγαλά – Πάμισος
Μιλτιάδης – Πανθουριακός
Ηρακλής Καλαμάτας – Ακρίτας Κορώνης
Ρεπό: Σπερχογεία