Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 11:41

ΕΡΑΝΗ: Αναχωρεί από σήμερα αεροπορικώς για Ρόδο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Αναχωρεί από σήμερα αεροπορικώς για Ρόδο

Τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε μια εβδομάδα θα δώσει η Εράνη, αρχής γενομένης από αύριο Σάββατο όπου θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο την ΑΕΡ Αφάντου (4 μ.μ.) για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από σήμερα αεροπορικώς για το “σμαραγδένιο” νησί, σε ένα από τα πιο μακρινά ταξίδια της σεζόν. Ακολουθεί νέο ταξίδι την προσεχή Τετάρτη στην Κω για τον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τον Α.Ο. Πυλίου Κω και η απαιτητική εβδομάδα κλείνει με το ματς με τον Αστέρα Βάρης, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου για την 6η αγωνιστική. Δεν είναι υπερβολή λοιπόν να πούμε ότι από σήμερα το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της Εράνης, θα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας σε δύο νησιά σε διάστημα πέντε ημερών.
Η προσοχή όλων στρέφεται στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΡ Αφάντου, που δεν αγωνίστηκε στην προχθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική, όπως και η Εράνη, μιας και το ματς με την Ελλάς Σύρου είχε διεξαχθεί το Σεπτέμβριο. Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Δωδεκανήσου είχαν ηττηθεί στη Σύρο με 1-0, ενώ την περασμένη Κυριακή “φρέναραν” την φιλόδοξη Κόρινθο στη Ρόδο (1-1). Εντός έδρας μετρούν ακόμα μια νίκη, την 2η αγωνιστική με 1-0 κόντρα στον Παναργειακό, ενώ εκτός έχουν και μια ισοπαλία με τη Θύελλα Ραφήνας (2-2). Ετσι με πέντε βαθμούς βρίσκονται στην 10η θέση, ενώ η Εράνη με 2 βαθμούς στην 16η θέση (ισόβαθμη με τον Βύζαντα Μεγάρων) σε τρεις όμως αγώνες.
Η ΑΕΡ Αφάντου στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή, αλλά η Εράνη είναι υποχρεωμένη σε κάθε παιχνίδι να κυνηγά τους βαθμούς, ώστε να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα του τρίτου ομίλου της Γ’ εθνικής.