Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 12:46

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Τρεις ομάδες το “2 στα 2”

Γράφτηκε από τον
Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Τρεις ομάδες το “2 στα 2”

Με εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίστηκε την Τετάρτη η Α’ τοπική, που διακόπτεται πλέον για δύο εβδομάδες λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ετσι η τρίτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου.

Ο Πάμισος, η Κυπαρισσία και η Μεθώνη, έκαναν το “2 στα 2” και ισοβαθμούν στην κορυφή με 6 βαθμούς.
Οι Νησιώτες πέρασαν άνετα από το Μελιγαλά (4-0 τον Εθνικό), ο ΑΟΚ κέρδισε εντός με 3-0 τον Α.Ο. Διαβολιτσίου και η Μεθώνη εκτός με 2-1 τη Θύελλα Χαρακοπιού, που στην πρεμιέρα είχε κερδίσει τη Σπερχογεία (2-1) στο πρώτο της ματς στην Α’ τοπική.
Ο Μιλτιάδης, που είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική, πήρε το ντέρμπι με τον Πανθουριακό (3-1). Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν η Α.Ε. Μάνης και ο Ηρακλής Καλαμάτας κόντρα σε Ράχη (2-1) και Ακρίτα Κορώνης (4-0), αντίστοιχα.

Σεφτέ στους βαθμούς έκαναν και ο Ολυμπιακός Ανάληψης με τον Τέλλο Αγρα (2-2) στο μοναδικό ματς της 2ης αγωνιστικής, που δεν ανέδειξε νικητή. Αυτή ήταν και η πρώτη ισοπαλία στην Α’ τοπική, καθώς στην πρεμιέρα είχαμε πέντε νίκες των γηπεδούχων και δύο των φιλοξενούμενων. Η πρώτη αγωνιστική είχε 27 γκολ, αλλά και η δεύτερη που διεξήχθη λίγες μέρες αργότερα, δεν ήταν και… άσχημη με 25 τέρματα. Η μόνη ομάδα που δεν έχει σκοράρει ακόμα είναι ο Εθνικός Μελιγαλά, που δεν έχει βαθμό, όπως και η Ράχη με τη Σπερχογεία, με τους “ταύρους” να έχουν δώσει ένα παιχνίδι.