Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 13:21

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ - ΕΡΑΝΗ 2-0: Ηττα με δύο αυτογκόλ

Γράφτηκε από τον

Δεν τα κατάφερε ούτε στο δεύτερο εκτός έδρας ματς της σεζόν η Εράνη…

Η φιλιατρινή ομάδα έχασε με 2-0 το Σάββατο στη Ρόδο από την επίσης νεοφώτιστη ΑΕΡ Αφάντου και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής.
Αυτή ήταν η δεύτερη εκτός έδρας ήττα στη σεζόν για την Εράνη μετά από αυτή που γνώρισε στη Βάρδα και μάλιστα χωρίς να έχει σκοράρει στα δύο αυτά ματς.
Ετσι η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από πέντε αγωνιστικές και ενώ επίκειται η τιμωρία για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και η επικείμενη αφαίρεση βαθμών.
Βέβαια η Εράνη έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό που θα δώσει μεθαύριο Τετάρτη στην Κω απέναντι στον Α.Ο. Πυλίου.
Ο πρωταθλητές Μεσσηνίας θα μπορούσαν πάντως να μη φύγουν με άδεια χέρια από το σμαραγδένιο νησί, μιας και η εμφάνιση τους δεν ήταν κακή, ενώ στάθηκαν και άτυχοι μιας και σημείωσαν δύο αυτογκόλ στο δεύτερο ημίχρονο!
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις με την ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και να μην κινδυνεύει από την ΑΕΡ Αφάντου.
Στο 8’ ο Ηλιόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και έπιασε το σουτ που κατέληξε στη εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Με δύο αυτογκόλ στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι που με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους 8 βαθμούς και βρίσκονται στην 8η θέση, μπήκαν πιο δυνατά και στο 58’
άνοιξαν το σκορ… Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, με τον Κιοσέογλου να κάνει το πλασέ, η η μπάλα χτύπησε στον Καπλάνη και άλλαξε πορεία για το 1-0.
Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ,
ο Βαλντεμίρ έπιασε την κεφαλιά, ο Πέππας πήγε να γυρίσει με το κεφάλι την μπάλα στον γκολκίπερ Σαββίδη, όμως μετά από λάθος συνεννόηση η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.
Στη συνέχεια η Εράνη, που αγωνίστηκε δίχως τον έμπειρο Νίκο Αναστασόπουλο, προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε τη κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει επί της ουσίας την εστία της Ροδίτικης ομάδας.
Διαιτητής ήταν ο Τραϊφόρος (Πειραιά), με βοηθούς τους Παπαδάμ και Πουλόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.
Α.Ε.Ρ. ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καπούταγλης, Στοΐνοβιτς, Λεσάι, Σταματούλας, Κεσίδης, Φερεντίνος (78′ Κόρλος), Γκέτσι (88′ Λέντζας), Βαλντεμίρ, Λαθούρης (78′ Αποστολίδης), Κιοσέογλου (88′ Αποστολάτος), Ενσια (46′ Χατζησάββας).
ΕΡΑΝΗ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Σαββίδης, Καπλάνης, Μπινιώρης, Σάμπσον (79’ Φλαριώτης), Μπάρκας, Πέππας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Γκεβόρι (74’ Λακρίντης), Δημητρίου.