Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 13:48

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το Σάββατο τελικά το ματς με Αιγάλεω

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το Σάββατο τελικά το ματς με Αιγάλεω

 

Αλλαξε ημέρα ο αγώνας της Καλαμάτας στο Αιγάλεω για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2.

Αρχικά είχε οριστεί για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, ανήμερα δηλαδή του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, όμως χθες έγινε γνωστό πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 του μηνός.
Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:
"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας ΑΙΓΑΛΕΩ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 14/10/23 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ» στις 16:00 αντί για την ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10/23 όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί".

Ενσωματώθηκε ο Καμπράλ

Από εκεί και πέρα ένα νέο πρόσωπο έδωσε το “παρών” στην προπόνηση της Καλαμάτας την Δευτέρα.

Ο λόγος για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της “Μαύρης Θύελλας”, τον Τζέρσον Καμπράλ. Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι πήγε πρώτα στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού τακτοποίησε κάποιες εκκρεμότητες του συμβολαίου του, εν συνεχεία πήγε στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα όπου γνωρίστηκε με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη
και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τους νέους του συμπαίκτες.
Στη συνέχεια ο πρώην άσος του Ιωνικού έκανε την πρώτη του προπόνηση και σιγά σιγά θα ανεβάζει στροφές, μπαίνοντας στο κλίμα της ομάδας και γνωρίζοντας τα “θέλω” της τεχνικής ηγεσίας.

Επίσκεψη από τον ΠΣΑΠΠ

Επίσκεψη από τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών) δέχθηκε χθες η Καλαμάτα στην πρωινή προπόνηση που έγινε στα Παλιάμπελα.
Οι Γιάννης Μπράχος, Κώστας Παπαδόπουλος και Τάσος Χριστοφιλέας ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές-μέλη του Συνδέσμου σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δράσεις που αφορούν τα δικαιώματά τους, το νομικό πλαίσιο των συμβολαίων, εκπαιδευτικές υπηρεσίες καθώς και την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.