Σάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 10:32

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πρόκριση… ψυχολογίας θέλει σήμερα με Ερμή Κιβερίου - το πρόγραμμα της β' φάσης του Κυπέλλου Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον

Στο Δημοτικό γήπεδο Λέρνας όπου την περασμένη Κυριακή έφερε 0-0 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα επιστρέψει σήμερα η "Μαύρη Θύελλα". Η Μεσσηνιακή ομάδα θα φιλοξενηθεί και πάλι από τον Ερμή Κιβερίου (3.30 μ.μ.), αυτή τη φορά στο πλαίσιο της β' φάσης του Κυπέλλου Γ' εθνικής σε νοκ άουτ αναμέτρηση όπου σε περίπτωση ισοπαλίας θα χρειαστεί παράταση και ενδεχομένως πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής.


Πρώτος στόχος της "Μαύρης Θύελλας" φέτος είναι αναμφισβήτητα το πρωτάθλημα και η κατάκτηση του τίτλου που θα φέρει την πολυπόθητη άνοδο στην Β' εθνική. Ωστόσο κανείς δεν αδιαφορεί για το σημερινό παιχνίδι. Ο Νίκος Κουρμπανάς θα κάνει κάποιες αλλαγές στην 11άδα (όπως και στο νικηφόρο πρώτο ματς κυπέλλου στην Κύμη), ωστόσο οι «μελανόλευκοι» θέλουν την πρόκριση η οποία αφενός θα φέρει την ομάδα στους «4» του ομίλου της και αφετέρου θα της τονώσει την ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Μια νίκη - πρόκριση θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στις τάξεις της ομάδας και θα της δώσει ψυχολογία εν όψει του εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Πανελευσινιακό που θα γίνει την επόμενη Κυριακή.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με πρωϊνή προπόνηση με τον Κουρμπανά να ανακοινώνει την αποστολή η οποία αποτελείται από τους Βασιλόπουλο, Γεωργακόπουλο, Δημητριάδη, Ζάρκο, Ηλιόπουλο, Κακκαλή, Καλαντζή, Κουντάνη, Λουμπαρδέα, Μαρτίνο, Μούζο, Πάππο, Ρούσση, Σαλαπάτα, Σκάρο, Τριάντο, Τσάτσο, Χαρίτο και Χριστοφιλέα. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Νιφορόπουλος, οι τραυματίες Σκαρλάτος, Αργυρόπουλος και οι Πολυχρόνης, Νικολόπουλος, Γκαρμοίρης.

Αύριο οι αγώνες σε Αργος,
Λουτράκι και Μανωλάδα

Σήμερα στις 3.30 μ.μ. θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της β' φάσης του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Γ' εθνικής ανάμεσα στον Ερμή Κιβερίου και την Καλαμάτα, ενώ οι άλλοι τρεις αγώνες θα γίνουν αύριο με ώρα έναρξης τις 2.30 μ.μ.
Οι πρωτοπόροι του 3ου ομίλου στο πρωτάθλημα θα παίξουν εντός έδρας με στόχο να συνεχίσουν την πορεία τους και στο Κύπελλο.
Συγκεκριμένα ο Παναργειακός θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό, στον οποίο τις προηγούμενες μέρες είχαμε την παραίτηση του προπονητή Πέτρου Μίχου.
Έτσι στον πάγκο της ομάδας αύριο θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Πέτρου Μίχου Κώστας Παρθενίου  ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή, κάτι που ανακοινώθηκε μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης της ομάδας. Η ομάδα της Ελευσίνας θα πάει στο Αργος χωρίς τον τιμωρημένο Ρούσεφ. Όσον αφορά τον Παναργειακό, προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ζακυνθιακού στο πρωτάθλημα και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό.
Η συγκάτοικος του Παναργειακού στην κορυφή Δόξα Νέας Μανωλάδας του Αγγελου Κωνσταντινόπουλου θα υποδεχθεί τον Αιολικό με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την ανάδειξη νέου ισχυρού διοικητικού σχήματος και τα θετικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των νησιωτών. Η διοίκηση της Δόξας κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο αυριανό ματς, για το οποίο δεν υπολογίζεται ο Μαυρόπουλος που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο, αλλά κι ο Νικολακόπουλος ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με τον Παναρκαδικό.
Ο Αιολικός θα πάει πλήρης στο Λουτράκι και ο προπονητής του Βαγγέλης Γούτης τόνισε πως περιμένει ένα δύσκολο ματς και πως η ομάδα του πρέπει να δείξει προσοχή και σοβαρότητα αν θέλει να πάρει την πρόκριση.
Τέλος, στο Λουτράκι η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ Βάρδας σε ένα ματς που αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπο καθώς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αιολικό στο πρωτάθλημα ενώ η - θεωρητικά πιο ισχυρή - Βάρδα από την ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων, αλλά και τα ζευγάρι που θα προκύψουν στον 3ο γύρο έχουν ως εξής:
2η αγωνιστική
1. Δόξα Ν. Μανωλάδας - Αιολικός
Γκριτζέπης, Χαραλαμπόπουλος, Γεωργακόπουλος (Αρκαδίας)
Παρατηρητής θα είναι ο Μεσσήνιος Χρήστος Κότσαρης
2. Λουτράκι - Βάρδα
Περράκης, Λιομπότης, Ρηγόπουλος (Αθηνών)
3. Παναργειακός - Πανελευσινιακός
Δραγάτης, Ρούντος, Τσαλίκογλου (Αν. Αττικής)
4. Ερμής Κιβερίου - Καλαμάτα
Μιχελής, Κουτσουμπού, Πανανδριόπουλος (Πειραιά)
Παρατηρητής θα είναι ο Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας)

3η αγωνιστική
Νικητής 3 - Νικητής 2
Νικητής 4 - Νικητής 1
• Η τρίτη αγωνιστική θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου.