Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 15:46

SUPER LEAGUE 2: Ο Διαγόρας 3-1 τα Χανιά, μόνη πρώτη η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2: Ο Διαγόρας 3-1 τα Χανιά, μόνη πρώτη η Καλαμάτα

Με την αναμέτρηση της Ρόδου έκλεισε το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής στον Β' όμιλο της Super League 2, στην οποία ο Διαγόρας επικράτησε των Χανίων 3-1.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η "Μαύρη Θύελλα" είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία μετά από τρεις αγωνιστικές, όντας η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο. Μάλιστα η Καλαμάτα την Κυριακή θα υποδεχθεί στο Στάδιο τα Χανιά.
Οσον αφορά το σημερινό ματς οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ μέχρι και το 30ο λεπτό, καθαρίζοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη. Ο Αντεσίνα άνοιξε το σκορ στο τρίτο λεπτό και ο Λεσάι με άλλα δύο γκολ στο 7' και το 30' έβαλαν σε θέση ισχύος την ομάδα του Θωμά Γράφα.

Τα Χανιά πάλεψαν για να πάρουν κάτι από το ματς, ωστόσο απλώς μείωσαν σε 3-1 με τον Βουό στο 83'. Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες ισοδυναμούν στους έξι βαθμούς και μόνη πρώτη είναι η Καλαμάτα, η οποία έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Σηφάκης, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλας, Μασούρας, Τσιαντούλας (72′ λ.τ Μουντές), Λούκιτς (78′ Φέκκας), Αντεσίνα, Λεσάι (90′ Νικολής), Μανιάς.
ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Νίκολιτς, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (19′ Σίλα), Τσορνομάζ (66′ Μπουρσέλης), Τσέλιος (76′ Μιούλερ), Λεμονής, Μανουσάκης (46′ Βουό), Κόλα (46′ Κόλα), Μάναλης.

Πηγή: sport24.gr