Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 16:05

Λάμψη Καραγκούνη και Παπασταθόπουλου στο Navarino Challenge - Τι δήλωσε στην "Ε" ο πρωταθλητής Ευρώπης (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Λάμψη Καραγκούνη και Παπασταθόπουλου στο Navarino Challenge - Τι δήλωσε στην "Ε" ο πρωταθλητής Ευρώπης (βίντεο)

Με τη λάμψη του Γιώργου Καραγκούνη και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο το football clinics powered by Hellmann’s, που εντασσόταν στο Navarino Challenge.

Η σπουδαία αυτή αθλητική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για 11η χρονιά στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, με πλήθος δράσεων στις οποίες συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι, έχοντας ως κεντρικό μήνυμα «Ο Αθλητισμός Ενώνει».
Ο πρωταθλητής Ευρώπης και ρέκορντμαν συμμετοχών της Εθνικής Ελλάδας Γιώργος Καραγκούνης και ο διεθνής καλαματιανός αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος δίδαξαν τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς φίλους του αθλητισμού που βρέθηκαν στο γηπεδάκι της Costa Navarino.

Νικητές ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν στο football clinics powered by Hellmann’s, μιας και αυτό είναι το νόημα του αθλητισμού, ενώ όλα τα παιδιά πήραν από ένα αναμνηστικό μετάλλιο και ένα τσαντάκι με δώρα.
Ο Γιώργος Καραγκούνης με αφορμή την παρουσία του στο Navarino Challenge μίλησε στην “Ελευθερία” γι’ αυτή την εμπειρία, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελλάδας και στην προσπάθεια που κάνει να προκριθεί στο Euro του 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

“Είναι ωραίο όταν βρίσκεσαι με μικρά παιδιά. Εμείς προσπαθούμε με τις εμπειρίες που έχουμε στα γήπεδα να τους μεταφέρουμε ορισμένα πράγματα. Να κυνηγούν τα όνειρα τους, να δουλεύουν και να είναι ταπεινοί τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και εκτός”.
Για την εθνική ομάδα ο παλαίμαχος άσος τόνισε στην “Ε”:
“Η εθνική ομάδα είναι σε καλό δρόμο εδώ και καιρό τώρα. Προσπαθεί και βελτιώνεται, γιατί είχε μείνει πολύ πίσω. Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί σε μεγάλες διοργανώσεις και να πετύχει σπουδαία πράγματα. Αλλωστε τρώγοντας έρχεται η όρεξη”.