Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 11:46

ΕΡΑΝΗ: Παρελθόν ο Αναστασόπουλος που υπέγραψε στην Κόρινθο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Παρελθόν ο Αναστασόπουλος που υπέγραψε στην Κόρινθο

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Νίκου Αναστασόπουλου στην Εράνη.

Ο έμπειρος μέσος έλυσε τη συνεργασία του με τη μεσσηνιακή ομάδα και στις 3 Δεκεμβρίου θα βρεθεί στα Φιλιατρά ως αντίπαλος, μιας και υπέγραψε στην Κόρινθο. Η ομάδα του Αλέξη Κούγια διεκδικεί τον τίτλο στον τρίτο όμιλο της Γ’ εθνικής και θα αντιμετωπίσει την Εράνη την 13η αγωνιστική.
Η Κόρινθος χαρακτήρισε μάλιστα τη μεταγραφή του Αναστασόπουλου, ως τη μεγαλύτερη στη σύγχρονη ιστορία της, ενώ ευχαρίστησε τους παράγοντες της Εράνης, που συναίνεσαν γι’ αυτή τη μετακίνηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της σύγχρονης ιστορίας της ολοκλήρωσε σήμερα ο ΠΑΣ Κόρινθος μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις με το Δ/Σ της ιστορικής Εράνης Φιλιατρών. Αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή ο κορυφαίος μέσος Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του: 70 συμμετοχές στη Super League 1 με Λάρισα και Λαμία, 75 συμμετοχές με την ΠΑΕ Καλαμάτα, 20 συμμετοχές με την Νίκη Βόλου (με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα), 40 συμμετοχές με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, 35 συμμετοχές με την ΠΑΕ Καλαμάτα και Απόλλωνα Σμύρνης την περσινή σεζόν. Ο Νίκος Αναστασόπουλος ήρθε στην ιστορική μας ομάδα λόγω της στενότατης σχέσης του με τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Αλέξη Κούγια! Τόσο ο ίδιος όσο και το Δ/Σ της ομάδας μας, ευχαριστούμε τους κυρίους Μπάμπη Γιαννακόπουλο, Διονύση Διονυσόπουλο, Παναγιώτη Κώτσο, Βασίλη Αθανασόπουλο για την εντιμότητα με την οποία χειρίστηκαν τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή! Από την πλευρά μας θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι έχουμε αποκτήσει εξαιρετικούς φίλους στα Φιλιατρά! Ο παίχτης θα δώσει το "παρών" στην προπόνηση της Τρίτης και έτοιμος να αγωνιστεί στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής στο ΔΑΚ Κορίνθου με την εξαιρετική ομάδα Μαρκό”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστασόπουλος δήλωσε: “Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣ Κόρινθος, κ.Αλέξη Κούγια, για την εμπιστοσύνη, με τον οποίο τυγχάνει να έχω προσωπική σχέση! Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος της ομάδας στη Super League 1! Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για αυτό το ιστορικό σωματείο και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, έτσι ώστε η ομάδα να πάρει τη θέση που της αξίζει”.

Σε επαφές για τον αντικαταστάτη του Λυμπερόπουλου

Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Κώστα Λυμπερόπουλου στην τεχνική ηγεσία. Ο Φιλιατρινός προπονητής έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο στο ματς με τον Α.Ο. Πυλίου Κω και η διοίκηση βρίσκεται εδώ και μέρες σε αναζήτηση προπονητή, που σύμφωνα με πληροφορίες θα προέρχεται εκτός Μεσσηνίας. Οι ιθύνοντες εξετάζουν 2-3 λύσεις και αναμένεται να καταλήξουν στην οριστική επιλογή, μιας και την Κυριακή υπάρχει το κρίσιμο εντός έδρας ματς με τον Ιάλυσο.