Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 17:43

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-3: Διπλό με Αθανασόπουλο και Σαραντόπουλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-3: Διπλό με Αθανασόπουλο και Σαραντόπουλο (φωτό)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε το Σάββατο ο Μιλτιάδης στο “Πέτρος Γεωργανάς”, κερδίζοντας με 3-0 τη Σπερχογεία.

Με τους Βασίλη Αθανασόπουλο, που σημείωσε δύο γκολ και Αγγελο Σαραντόπουλο, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν το εμπόδιο της Σπερχογείας και πήραν τρεις ακόμη πολύτιμους πόντους στην προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει για κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου στη παραπάνω κατηγορία.

Η Σπερχογεία δεν μπόρεσε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και να πετύχει απειλήσει, ήταν καλή μεσοαμυντικά, αλλά όταν δέχτηκε τα δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και να γίνει απειλητική για την εστία του Κωνσταντακόπουλου.
Στο 37’ σέντρα του Τσιγαρίδη στο δεύτερο δοκάρι ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά “έγραψε”το 0-1. Στο 40’ από τη σέντρα του Ι. Τσόπελα ο Αθανασόπουλος με το τακουνάκι, από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 0-2.

Στο 82’ μετά από συνεργασία με τους συμπαίκτες του, ο Σαραντόπουλος με σουτ, παρότι η μπάλα βρήκε στο σώμα του Παπαγεωργίου κατέληξε στα δίχτυα και έγινε έτσι το τελικό 0-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Τσοπανάκη.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μπακλέσης, Α. Παναγιωτόπουλος, Μπούνας, Παπαγεωργίου, Λένα (62’ Τσάκωνας), Κουτίβας, Τσέρτος, Ι. Καραχάλιος (79’ Χρ. Δημητρίου), Πιλάτης (69’ Μαρίνος), Ηρ. Καραχάλιος, Ι. Γιακουμής.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος, Ι. Τσόπελας, Οδεμισιώτης (18’ λ.τρ. Μπολούν), Μπουτσικάκης, Πολίμος, Τσιγαρίδης, Κατσιώλης, Αθανασόπουλος (84’ Α. Χρονόπουλος), Αθ. Γεωργιόπουλος (72’ Αν. Τσόπελας), Σαραντόπουλος.