Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 17:13

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-3: Μόνη στην κορυφή με χατ τρικ Βλαχόπουλου

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-3: Μόνη στην κορυφή με χατ τρικ Βλαχόπουλου

Την 3η σερί νίκη της και δεύτερη εκτός έδρας σημείωσε το βράδυ του Σαββάτου η Κυπαρισσία που κέρδισε με 3-1 τον Ολυμπιακός Ανάληψης.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βλαχόπουλος, ο οποίος πέρα από την καλή παρουσία του σημείωσε και τα τρία γκολ, που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του. Επίσης από τρία γκολ είχαν σημειώσει οι παίκτες της Κυπαρισσίας και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Πλέον η Τριφυλιακή ομάδα φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 9 πόντους.
Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν στα πρώτα λεπτά, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά δεν το έβαλαν κάτω και αγωνίστηκαν μέχρι το τέλος για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Κατάφεραν να μειώσουν νωρίς, όμως από εκεί και πέρα δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Παππά. Εφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Κοντομανωλόπουλος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισε ο Μακαρούνης ώστε να ισοφαρίσει. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές για σκοράρουν με τους Διονυσόπουλο (2), Μακαρούνη και Κοντομανωλόπουλο.
Οι νικητές ευτύχησαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να πάρουν κεφάλι στο σκορ σημειώνοντας δύο γκολ. Στο 4’ ο Βλαχόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Δημητρίου. Το εκτέλεσε ο ίδιος και άνοιξε το σκορ. Στο 9’ ο Σπυρόπουλος με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Βλαχόπουλο και αυτός με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 24’ μετά από ωραίο συνδυασμό των Δασκαλάκη, Διονυσόπουλου και τελικό αποδέκτη τον Κοντομανωλόπουλο, αυτός με σουτ μείωσε προσωρινά σε 1-2. Στο 70’ ο Γοέσλεϊ μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ (εξωτερική πλευρά των διχτυών). Στο 75’ ο Γουέσλεϊ βγήκε φάτσα με τον Αργυρόπουλο, γύρισε την μπάλα σε Βλαχόπουλο, αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 80’ ο Μακαρούνης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Παππά και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κοντομανωλόπουλος, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παππά, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει.Στο 87’ οι παίκτες της Κυπαρισσίας εκμεταλλεύτηκαν λάθος του Σταματόπουλου και ο Βλαχόπουλος που έγινε αποδέκτης της μπάλας με πλασέ σημείωσε το τελικό 1-3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Αργυρόπουλος, Δημητρίου, Λύρας, Γκάργκουλας, Σταματόπουλος, Δασκαλάκης, Τσώνης (70’ Κορμπής), Διονυσόπουλος, Μακαρούνης, Αθανασόπουλος (75’ Β. Γιαννόπουλος), Κοντομανωλόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Οικονομόπουλος, Πράνταλος (62’ Γουέσλεϊ), Μπούνας, Μπούρας, Ντιόπ, Βλαχόπουλος (88’ Γκόγκας), Μαλισόβας (88’ Ντζούβαρας), Θώδης, Σπυρόπουλος, Κύρκος (67’ Μιτρόφ).