Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 16:49

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0: Νίκη στο ντέρμπι με πολύ καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0: Νίκη στο ντέρμπι με πολύ καλή εμφάνιση

Ο Πανθουριακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής καθώς κέρδισε με 3-0 τον Πάμισο προχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Η ομάδα της Θουρίας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και δίκαια έφτασε στην επικράτηση, με τέρματα που σημείωσαν ένα ο Δήμος Καρύδης στο πρώτος μέρος και άλλα δύο ο Γιάννης Κουτσουρόπουλος στο β’ ημίχρονο.
Ο Πάμισος στάθηκε καλά στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που είχε κυρίως στο α’ ημίχρονο, γιατί ο Κυριακόπουλος, αλλά και οι αμυντικοί του όταν χρειάστηκε είχαν σωτήριες επεμβάσεις.
Η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου επιβλήθηκε 3-0 του Παμίσου Μεσσήνης υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 5’ πάσα του Νικολόπουλου στον Ζαραφέτα, αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχή σούταρε, όχι όπως θα ήθελε και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Τρακάκη. Στο 22’ ο Αλεξανδρόπουλος υπό πίεση αντιπάλου κατάφερε να προωθήσει την μπάλα στον Καρύδη, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Βασιλόπουλος που κινήθηκε στο πίσω δοκάρι με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Ενα λεπτό μετά συρτό σουτ του Βλάχου, ο Κυριακόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε με γροθιές. Στο 29’ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Υμεράσι κινήθηκε στο α’ δοκάρι έκανε το δυνατό σουτ και ο Κυριακόπουλος απέκρουσε σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Δύο λεπτά μετά αμυντικός στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε προς τα πίσω και ο Καρύδης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και βλέποντας τον Τρακάκη να επιχειρεί έξοδο με συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Στο 36’ ο Ηλιόπουλος με ωραία κίνηση απέφυγε δύο αντιπάλους τους έφτασε στη μικρή περιοχή σχεδόν και γύρισε την μπάλα στον Τιμπλαλέξη, όμως πριν σουτάρει τον πρόλαβε ο Καραχάλιος και την έδιωξε.

Στο 61’ ο Αλεξανδρόπουλος πάσαρε στον Ζαραφέτα, ο οποίος γύρισε προς την εστία και σούταρε στέλνοντας την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Τρακάκης με σωτήρια επέμβαση γλίτωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Στο 73’ ο Ζαραφέτας απέφυγε έναν αντίπαλο του και πάσαρε στον Καρύδη αυτός έφτασε στην περιοχή και έκανε τη σέντρα (χαμηλή) στην απέναντι πλευρά για τον Κουτσουρόπουλο, ο οποίος πέρασε στον αγώνα δύο λεπτά νωρίτερα και με κοντινό σουτ “έγραψε” το 2-0. Στο 80’ ο Ζαραφέτας μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Κουτσουρόπουλο, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Τρακάκης και με σουτ στην κίνηση σημείωσε το τελικό 3-0. Στο 82’ ο Κουτσουρόπουλος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε το φάουλ που εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος στο 89’. Ενα λεπτό μετά ο Κουτσουρόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή προσπάθησε να χριστεί σκόρερ, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Τσαμούρης, με βοηθούς διαιτητές τους Π. Νικολόπουλο, Μπασιλάρη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Σερπάνος, Γιαννακόπουλος, Καραχάλιος, Βασιλόπουλος (72’ Κουτσουρόπουλος), Πιτσιλής, Αλεξανδρόπουλος, Νικολόπουλος, Καρύδης (77’ Αντεμάι), Ζαραφέτας (81’ Κουρετζής), Ζαχαρόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Σταματελόπουλος (77’ Κράκουλι), Φιλόπουλος, Μπαστακός, Υμεράσι (57’ Αριστομενόπουλος), Τιμπλαλέξης, Δεμπεγιώτης (77’ Μπορχάν), Κουλόπουλος (57’ Κλ. Ντίσα), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ηλιόπουλος (68’ Σωτηρόπουλος).