Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 18:17

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-2: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-2: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Α.Ε. Μάνης νίκησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μελιγαλά τον Α.Ο. Διαβολιτσίου με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή παρουσία στο παιχνίδια, αξιοποίησαν δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου και έφτασαν στη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας. Μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και άλλα γκολ με τους Κ. Πουλάκο, Μπερμπερή σε τετ-α-τετ που είχαν, τον Μπάλα δύο φορές σε ισάριθμες κεφαλιές.
Οι γηπεδούχοι ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι, σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια καλή και δυνατή ομάδα. Είχαν μάλιστα την ατυχία να χάσουν νωρίς, λόγω τραυματισμού, τον έμπειρο μέσο Νίκο Χρονόπουλο.

Το 0-1 έγινε στο 18’ όταν ο Κουρούπης έκανε τη σέντρα και ο Κ. Πουλάκος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 55’ ο Κουρούπης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Στο 80’ ο Γιαννής με σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη και Τσοπανάκη.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος, Μωραγιάννης (82’ Μαλιόγκας), Κρεμμύδας, Καπόγλης (65’ Μαναρώλης), Μουλιάτος, Μπαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουντάνης, Νινιός (65’ Σαραντόπουλος), Πατσιώτης (65’ Ντέλης), Χρονόπουλος (8’ λ.τρ. Γκότσης).
ΑΕ.. ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης, Μελενικιώτης, Π. Πουλάκος, Γιαννής, Στυλιανόπουλος (82’ Κυριακόπουλος), Τζανετέας, Αρβανίτης (76’ Σπυρόπουλος), Γλέζος (76’ Μπέρμπερη), Μπάλας, Κ. Πουλάκος (90’ Ντερβίσι), Κουρούπης.